Lélegzetelállító: Disney hercegnőnek öltözött Lékai-Kiss Ramóna és Ördög Nóra a Dancing with the Stars műsorában

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Semmi kétség, hogy a szezon egyik legnépszerűbb showműsora a Dancing with the Stars. A nézők imádják, mindenkinek van véleménye róla, nagyon pozitív meglepetéseket tartogatott már eddig is a műsor, és persze voltak olyan vonatkozásai is, amik borzolták a kedélyeket.

Ördög Nóra és Lékai-Kiss-Ramóna a Dancing with the Stars Disney tematikájú adásában
Ördög Nóra és Lékai-Kiss-Ramóna a Dancing with the Stars Disney tematikájú adásában
Fotó: Holdampf Linda

Ma a Disney világa ihlette a Dancing with the Stars adását. Már előre beharangozta a csatorna, milyen varázslatos tematika gazdagítja majd az adást, hogy biztosan mindenki ott üljön a képernyők előtt. Holdampf Linda stylist segítségével most betekintünk a kulisszák mögé, közelről megnézzük Lékai-Kiss Ramóna és Ördög Nóra Disney hercegnő ruháját. Nem csak a kislányoknak, hanem mindenkinek tetszeni fog!

Százéves a Disney!

A Disney már rég nem csak a gyerekeket szórakoztató stúdió. 2009-ben a Marvel képregény univerzumát, 2012-ben a Star Wars és indiana Jones franchise-t birtokló Lucasfilmet, majd 2019-ben 71 milliárd dollárért a 21st Century Fox tartalmait is megvásárolták, 2019-ben pedig elindult a Disney + video streaming szolgáltató is. A Disney a száz éve alatt bebizonyította, hogy ha elkezded csinálni, még az álmaidat is túlszárnyalhatod.

Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni

– ez az egyik leghíresebb idézet Walt Disneytől, a stúdió alapítájától. Nem is kell ennél motiválóbb mondat! A Disney világa kicsiket és nagyokat is inspirál, szórakoztat, felemel, tanít, mert ugye a legjobban úgy tanulunk, ha játszunk, a fantáziánkat használjuk.

A Dancing with the Stars szerkesztői nagyon jól ráéreztek, hogy a közönség imádni fogja a Disney hősök inspirálta táncos karaktereket, és Holdampf Linda stylist, műsorvezető, influenszer segítségével, aki a showműsor öltözékeiért felel, meg tudták idézni a varázslatos Disney világot. Tádám!

A Disney tematikának nem lehet nem örülni, a stáb összes tagjából előjöttek a szép emlékek, élmények, amiket ezek a mesék és karakterek okoztak nekünk.

– mondja Linda.

Eszenyi Enikőnek bocsánatkérés nélkül is megbocsátottak - De miért baj, ha valaki megússza a felelősségvállalást?

Eszenyi Enikőnek bocsánatkérés nélkül is megbocsátottak - De miért baj, ha valaki megússza a felelősségvállalást?

Rami és Nóri egymás szöges ellentétei?

Lékai-Kiss Ramóna modern és vagány, míg Ördög Nóra romantikus Disney hercegnőnek öltözött. Pedig ahogy megismertük őket, mi több hasonlóságot látunk a természetük között, mint ellentétet. Mindketten erős, de nagyon kitartó nők: Rami Nyilas, Nóra pedig Szűz jegyű. Határozottak, de kedvesek. Nóra munkabírását nem régiben dícsérte meg barátja, Majka Kadarkai Endre podcastjában. Na, ez a bók Raminak is jár, akivel már több sikeres együttműködésünk volt, évek óta ő vezeti például a GLAMOUR Women of the Year díjátadót.

Holdampf Lindát a Ramóna és Nóra ruháiről kérdeztem az élőshow előtt. „Nóri ruhája egy klasszikus Disney hercegnő ruhája, amit nem más, mint a Daalarna alapítója, Benes Anita tervezett. Földig érő, dekoltált darab, csillogós tüll anyagból készült, aminek a különlegességét az adja, hogy az ujja egy földig érő palástra emlékeztet. Egyszerre romantikus, lágy, nőies és vonzó. – mondja Linda.

Ördög Nóra a Dancing with the Stars showműsorban egy varázslatos Dalaarna ruhában
Fotó: Holdampf Linda

Ördög Nóri ruhájának a háta nyitott, ami még különlegesebbé teszi a műsorvezető megjelenését. Ékszerek terén visszafogottságra törekedett Linda, egy hosszú láncot választott, ami rafináltan nem csak Nóri mellkasát, de a hátát is díszíti. A csodálatos Tündérhercegnő szerepét testesíti meg, olyan, mint egy lágy, női lélek.

Ramóna egy modernkori Disney hercegnő lett. Az a nő, aki nem riad vissza semmitől, aki, ha kell, szembe száll a világgal is, akinek nem csak az a vágya, hogy a herceg eljöjjön érte a fehér lovon. Öltözéke egy hatalmas pink szoknyából és egy rövid pólóból, angol nevén 'croptop'-ból áll.

„Az inspirációnk Demeter Ricsi divattervezővel a tökéletes tökéletlenség volt. A pólója alól hajszálnyit kilóg például egy narancs, csillogó felső, mint egyfajta 'hiba'. A letisztult formavilágot hatalmas, csillogó ékszerekkel pimpeltük fel. Ugyan nem látszik, de egy vagány, köves csizma van Rami lábán, ami ugyanolyan színű, mint a póló alatt lévő top."

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorban modern Disney hercegnőként
Fotó: Holdampf Linda

Ramóna ékszereit a Swarovskitól szerezték be, a sok csillogó kristály között egy Minnie és egy Mickey egér fej is ott ragyog. A sminknél az volt a sztársminkes, Kassai Fibi koncepciója, hogy akkora legyen a színésznő, műsorvezető szeme, mint egy mesefigurának, egy babának. A sztárfodrász, Kozma Norbi pedig a tökéletes hercegnő frizurát készítette el, mintha egy Disney-rajzoló rajzolta volna. Természetesen a mesék is alkalmazkodnak az adott korhoz, a valódi hús-vér nőkhöz.

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Starsban
Fotó: Holdampf Linda
Lékai-Kiss Ramóna és a Dancing with the Stars nagyon összeszokott stábja. Balról jobbra: Véger Fibi sminkes, Holdampf Linda stylist, Lékai-Kiss Ramóna, Demeter Richárd divattervező, Kozma Norbi fodrász
Fotó: Holdampf Linda

Ruhák a komfortzónán kívül

Lehengerlőbbnél lehengerlőbb ruhákat készítenek a Dancing with the Stars szereplőinek. Nem túlzás azt mondani, hogy a show sikere nagyban múlik ezeken a csodákon, amik a szereplők teljesen új arcát is megmutatják. Radics Gigi például exkluzív interjúnkban elmondta, hogy sok esetben sokkal többet mutat meg a testéből, mint amennyit általában. Ez mindenképpen az alkotópáros, Holdampf Linda stylist és Demeter Richárd divattervező sikere.

A fenntartható skandináv divat menti meg a világot

„Ricsivel nem régen nyitottuk meg közös üzletünket, ami lényegesen megkönnyíti a munkát. De az is jó, hogy egymástól függetlenül is tudunk dolgozni. Ricsi üzlete, a Richard Demeter Store az utcafronton található, ahová mindenkit szeretettel vár az általa tervezett ruhákkal, lehet próbálni, körbenézni, megcsodálni a már elkészült ruhákat, de arra is van lehetőség, hogy egyedi darabot rendeljünk magunknak." – mesél az üzletről Linda.

Arról is kérdezem, hogy ő a sok munkája mellett vállal-e egyéni tanácsadásokat, és elmondja, hogy a Holdampf Linda Stylist Stúdióban előre egyeztetett időpontban egy órás stílustanácsadásra, de gardróbrendezésre és personal shoppingra is van lehetőség.

„Szeretettel várom a klienseket, legyen szó esküvői, vagy személyi stylingról. Férfiak és nők is bátran jöjjenek! Ettől függetlenül persze csinálom a tévéműsorokat, videóklipeket és fotózásokat is." – avat be pörgős életébe a stylist.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

glamour plusz ikon Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)