Durván nekiesett a Szex és New York sztárja Sarah Jessica Parkernek

2018.február.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egészen váratlanul kapott egy igencsak lelombozó újabb részletet a Szex és New York egykori sikersorozat utóélete.

Sarah Jessica Parker
Fotó: Getty Images

Már tavaly megírtuk, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall elég lelombozó nyilatkozatban adta a világ tudtára, hogy a hat évadon és két mozifilmet megért sikerszéria folytatására a részéről semmi esély. Most azonban már nem csupán a régi szennyest teregette ki Cattrall, hanem egyértelművé tette, hogy semmilyen formában nem Sarah Jessica Parkerből.

Kim Cattrall
Fotó: Getty Images

Kim Cattrall nehéz időszakban van, hiszen nem régen hunyt el a testvére, Chris Catrall. A halálhír kapcsán Sarah Jessica Parker az Instagramon írt az egykori kolleganőjének egy támogató üzenetet, ami úgy kezdett, hogy: "Drága Kim". A részvétnyilvánítás azonban a legkevésbé sem hatotta meg a színésznőt, és az Instagramon egy kemény posztban utasította el SJP gesztusát:

„Hadd tegyem világossá (ha még nem tettem meg korábban): nem vagy a családom, nem vagy a barátom, úgyhogy utolsó alkalommal leírom neked, hogy fejezd be a családi tragédiám felhasználását arra, hogy ezzel fenn tudd tartani a "kedves lány" szerepedet" - írta Kim Cattrall

A férfifaló Samanthát alakító sztár állítása szerint 2009 óta nem beszél a legendás sorozatbéli barátnőivel. Több nyilatkozatában is félreérthetetlenül utalt rá, hogy a kapcsolatuk megromlásának oka Sarah Jessica Parker volt, aki Cattrall szerint lekezelte a többieket. Valószínűleg lehetetlen kibogozni, hogy mi az igazság, mert a színésznő vádjait követően elterjedt a pletyka, hogy ő volt az igazi kerékkötő, aki anyagi kérdésekben nem volt hajlandó engedni, és sértette, hogy a főszereplőnek tekintett Sarah Jessica Parker több pénzt keres nála, és a történetekben is elhappolja a többiek elől a figyelmet. Cattrall ugyan elmondta, hogy nem a pénzről szólt a vita, de ő nem hajlandó asszisztálni ahhoz, hogy mások, ahogy fogalmazott "ugyanazt a szarságot csinálják az egójuk miatt". Ez a megjegyzése félreérthetetlenül SJP-re vonatkozott, amit ez a mostani kifakadás, amiben egyenesen képmutatónak nevezi Parkert, abszolút megerősít.

Olvastad már? 5 dolog, amit nem tudtál a Szex és New Yorkról

Szomorú, hogy egy ilyen meghatározó sorozat ilyen méltatlan utóéletet élt, és az mindegy is, hogy kinek van inkább igaza a történetben.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője