Egy pillanatra megfagyott a levegő: Angelina Jolie és Jennifer Aniston szemtől szemben a Golden Globe-on!

2018.január.9.

Az idei 75. Golden Globe gála több okból kifolyólag is különleges volt. Nem csak azért, mert a hírességek egységként álltak össze és a Time`s Up (Az idő lejárt) elnevezésű mozgalmat támogatva feketébe öltöztek, emellett pedig elhangzott Oprah Winfrey beszéde, melyet már most a valaha elmondott legjobb beszédként emlegetnek! Történt még valami!

Angelina Jolie és Jennifer Aniston
Fotó: Instagram

Sok év után most először most tartózkodott egy légtérben Angelina Jolie és Jennifer Aniston. A két színésznőről mindenki tudja, hogy Brad Pitt miatt egy életre megutálták egymást és nem hajlandóak egyszerre részt venni ugyanazon az eseményen. Pár héttel ezelőtt, amikor mindketten visszajelezték, hogy ott lesznek a Golden Globe-on rengeteg cikk jelent meg róluk, így valószínű volt, hogy valamelyikük az utolsó pillanatban meghátrál. Ez nem történt meg, így történelmi pillanatnak lehettünk tanúi.

Ezt olvastad már? Emily Ratajkowski megtalálta a tökéletes sminket fekete ruhájához!

Jennifer Aniston a színpadra lépett, a kellemetlen nézelődés pedig nem maradhatott el. Angelina az első sorban ült, amikor Aniston beszélni kezdett és látványosan unatkozott, sőt minden mással foglalkozott, csak a színpadon beszélő személlyel nem volt hajlandó. Már így is azt gondolnánk, hogy nem lehet fokozni a kellemetlenséget, de igen! Bekerült a képbe ugyanis Dakota Jonhson, aki nem tudta leplezni kíváncsiságát és végig feltűnően nézegetett Angelinára, majd mosolygott és fejeket vágott, ezzel pedig méginkább felhívta a figyelmet Jolie viselkedésére!

Jennifer Aniston és Angelina Jolie a Golden Globe-on
Fotó: Twitter

És, hogy vajon mi igaz a pletykából? Állítólag semmi, hiszen nézzétek csak, mi történt a 2009-es Oscar-gálán, amikor Jennifer Aniston a színpadon konferált, miközben Brad Pitt és Angelina Jolie a közönség soraiban ültek:

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BduvO25gFM0/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #angelinajolie Brangelina and Aniston oscar 2009 Angelina Jolie Video (@angelinajoliepittvideo) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2018, időpont: 5:24 (PST időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói