Egy szeleburdi szőkeség A szürke ötven árnyalatából

2015.február.12.

Itt A szürke ötven árnyalata körüli őrület, mely Dakota Johnson-t és Jamie Dornan-t máris az A-listás sztárok közé emelte. Na de mi a helyzet a többi, nem kevésbé fontos szereplővel? Rokonszenves karakter akad bőven: az Anastasia barátnőjét alakító Eloise Mumford például tökéletesen eleveníti meg azt a helyzetet, amikor tudod, hogy a barátnőd valamilyen izgalmas titkot rejteget, de nem árulja el, mit. Neked is szimpatikus a csajszi? Pár érdekességet feltétlenül érdemes tudnod róla.

Eloise Mumford
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Született: 1986. szeptember 24. Washington

Család:

Szülei Tom Mumford és Nancy Smith. Két testvére van, nővérét Anna-nak, öccsét Kai-nak hívják. Családjával rendkívül jó viszonyt ápol: a színészek titoktartási szerződése szerencsére nem vonatkozott a közeli hozzátartozókra, ezért szülei azonnal megtudták a legérdekesebb infókat. Bár Eloise-nak nem a főszerepet sikerült megcsípnie, családja így is nagyon várja a premiert. Olyannyira, hogy már az első vetítésen ott lesznek.

Karrier:

A 2008 óta színészkedő Eloise Mumford neve főleg a TV-rajongók számára lehet ismerős. Olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Különleges ügyosztály, A folyó, illetve a Karácsony Holly-val, de ha nem nézel sorozatokat, akkor is valószínűleg láttad már az arcát. Például Miley Cyrus oldalán a Totál beépülve című filmben, ahol egy főiskolai leányszövetség kapitányaként tűnik fel. De kell-e jobb kiugrási lehetőség, mint A szürke ötven árnyalata filmadaptációja? Amikor véget értek a forgatások, Eloise elárulta egy interjúban, mit gondol a kész filmről: Amikor elmondták, ki a rendező, azonnal tudtam, hogy egy ízléses és művészi filmre számíthatunk. Így is lett. Érdekes vélemény, nemde? Viszont a pikáns jelenetek forgatása közben ő is ugyanolyan gátlásos volt, mint a többiek: A legkínosabb pillanat? Amikor találkozol a színésszel, akivel egy óra múlva meztelenül fogtok feküdni egymás mellett.

Eloise Mumford

Miért szeretjük?


Mert természetes bájával bárkit levesz a lábáról. A 28 éves színésznő nyugodtan letagadhatna pár évet, smink nélkül is üde és gyönyörű. Érdemes tőle ellesni pár tippet: szőke haját ritkán szárítja meg, ezzel kapva a laza hullámokat, melyek tökéletesen kiemelik fiatalos arcát. Egy laza, pihenős napon általában csak kevés szempillaspirált és szájfényt használ.

Eloise Mumford
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói