Nézz bele A szürke ötven árnyalata filmbe!

2015.február.4.

Még csak pár nap és már végre mindannyian megnézhetjük a moziban A szürke ötven árnyalatát! Megvan már a jegyed? Ha nincs, akkor igyekezz, mert ki tudja, mikorra sikerül majd helyet szerezned a mozikba.

a szürke ötven árnylata
Fotó: entertainment weekly

Addig is, hogy fokozzuk még egy kicsit az izgalmat, de ugyanakkor a kíváncsiságotokat is valamelyest enyhítsük, megmutatunk négy exkluzív jelenetet a filmből. A Today show rendkívül nagylelkű a rajongókkal, ugyanis az elmúlt napokban már három jelentet is nyilvánosságra hozott a könyv várva várt filmváltozatából. Olyan érzésünk van, mintha minden nap egy ablakot nyitnánk ki A szürke ötven árnyalata adventi kalendáriumunkon!

Az első az a pillanat, amikor Christian Grey kötelet vásárol, és "véletlenül" összefut Anastasiával a barkácsboltban. Micsoda izgalom!

Kattints ide:

A második jelenetben Christian felajánl Anának egy gyakornoki pozíciót a cégénél. Bár semmi erkölcstelenségre utaló jelet nem találunk ebben a rövid klipben, azért ne felejtsük el, hogy a filmben bőven lesz szexjelenet, összesen 20 perc, hogy pontosak legyünk.

Itt nézheted meg:

Az utolsó videó pedig roppant friss, éppen a mai napon került napvilágra ugyancsak a Todaynek köszönhetően. Micsoda mázlisták lehetnek a srácok ott! Erről viszont inkább semmit sem mondunk, kattints és nézd meg!

Klikkelj a videóra:

Ráadásnak pedig itt van egy korábbi klip, amelyben bekukkanthatsz Christian Grey palotájába.

Játszd le:

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói