Elizabeth Hurley elárulta a nagy titkot, hogyan képes formában maradni 58 évesen is

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Elizabeth Hurley megálljt parancsolt az öregedésnek, egészen egyszerűen nem fog rajta az idő. Fiatalos külseje, tökéletes bőre, és irigylésre méltó alakja sok nő számára ikonná teszi, nemrég egy interjúban neki is szegezték a kérdést, hogy mi a fiatalsága titka.

Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley titka talán csak annyi, hogy tudatosan ugyan, de élvezze az életet
Fotó: Profimedia

A válasza rendkívül meglepő volt, hiszen nem sanyargatja magát, nem iszik furcsa leveket, és nem is jár állandóan a legdrágább szépészeti beavatkozásokra. Azt állítja, egyetlen táplálkozási szabályt követ, de azt nagyon szigorúan betartja.

HIRDETÉS

Megtalálta az öregedés ellenszerét?

Mikor a Sydney Morning Herald arról kérdezte, hogy mi tartja ennyire fiatalon, mindenki valami nagyon spirituális, sanyargató vagy extra luxus kezelésre gondolt, de Elizabeth Hurley megvonta a vállát, és bevallotta, hogy egészen egyszerűen nem eszik feldolgozott élelmiszereket. "Az ízlésem meglehetősen egyszerű – nem iszom furcsa zöld leveket vagy ilyesmit. Mindig odafigyeltem, mit eszek. Soha nem akartam feldolgozott ételt enni. Tizenéves koromtól kezdve mindig megnéztem az ételek címkéit.” - mondta. Azért még mielőtt bárki legyintene, hogy ez a vonat már elment, bevallotta, hogy azért előfordult vele is, hogy időnként elcsábult. Egy éve azonban úgy döntött, hogy életmódot vált, de ezt sem bonyolította túl. “Azt mondanám, hogy normálisan eszek, ami lehet sült csirke, burgonyapüré és néhány különböző zöldség. Ebben nincs semmi újszerű furcsa"

Elizabeth Hurley 2021-ben az árnyékban, naptejjel
Fotó: Northfoto

És mi a helyzet a testmozgással?

Ha a szigorú diéta meglepően egyszerű volt, akkor most eláruljuk, hogy a sanyargató edzésekről mit gondol a tökéletes testű színésznő. "Nem járok edzőterembe, de nagyon aktív vagyok. Nem igazán ülök mozdulatlanul" - mondta, majd hozzátette: "De sokat kertészkedem, az olyan hajlongós, guggolós, emelős dolog”- vagyis úgy tűnik ezt sem veszi olyan nagyon szigorúan, egyszerűen csak sokat mozog, miközben azt csinálja, ami mentálisan is feltölti. Ilyen például a félórás napi séta, ami szintén nem olyan sok, hogy ne tudná bárki beépíteni az életébe, és van úgy, hogy néhány Pilates- alapgyakorlatot csinál otthon. Például imádja a Watsu masszázst, ami egy passzív hidroterápia, általában a vízben végzik, és a nyújtást valamint az ízületi mobilitás javulását segíti.

Az 58 éves Elizabeth Hurley bikinis fotói felszántották az internetet

Az 58 éves Elizabeth Hurley bikinis fotói felszántották az internetet

Jó, de a bőrével csak van valami?

Azt mondja, hogy aki a bőrét irigyli, annak azt tanácsolja, hogy szorgalmasan védje magát a naptól. Annak ellenére, hogy elég sokszor látható a közösségi oldalain bikiniben, a nap legmelegebb óráiban az árnyékban marad. Ennek a pontos idejét is megmondta, Los Angelesben csakis reggel 9 előtt és este 6 után megy a napra, ez nem jelenti azt, hogy nem élvezné a nyári levegőt, csak éppen ehhez egy hatalmas napernyő jótékony árnyékát veszi igénybe. Szóval itt a nyár, mindenki vigyázzon a bőrére, figyeljen oda jobban, hogy mit eszik, és csinálja azt, ami a testét és a lelkét is tölti.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kipróbáltuk, milyen randizni a mesterséges intelligenciával, és rájöttünk, hogy bármelyik férfi tanulhatna tőle

glamour plusz ikon Kipróbáltuk, milyen randizni a mesterséges intelligenciával, és rájöttünk, hogy bármelyik férfi tanulhatna tőle

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)