Elizabeth Olsen is pályázott Daenerys szerepére, de borzalmas élményei vannak a meghallgatásról

2019.május.21.

Véget ért a Trónok harca és annak ellenére, hogy vegyes érzéseink vannak a befejezést illetően, annyi biztos, hogy ezt a sorozatot egyhamar tudjuk majd kiverni a fejünkből.

Elizabeth Olsen
Fotó: Profimedia

Mostanra már el sem tudjuk képzelni, hogy az adott karaktereket ne a már jól megszokott színészek játszották volna. Pedig, bizony egyáltalán nem volt az első pillanattól kezdve egyértelmű, hogy őket láthatjuk majd a képernyőn.

Daenerys szerepére például Elizabeth Olsen is jelentkezett, aki mai napig az egyik legkellemetlenebb élményeként mesél a dologról.
Elmondása szerint egyáltalán nem gondolta, hogy ekkora durranás lesz a sorozat, viszont karrierje kezdetén nagyon sok munkára jelentkezett, ezért ezt is megpróbálta.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BXTR7d5A3LK/" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon I love The First Wives Club! Find out my other two favorite films (or the films that were on my mind that day) at vanityfair.com! #128247; @craigmcdeanstudio Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial) által megosztott bejegyzés, Aug 2., 2017, időpont: 11:20 (PDT időzóna szerint)

″Azt a monológot kellett elmondanom Khaleesi-ként, amikor az évad végén kisétál a tűzből és a néphez szól. Bele kellett élnem magam, hogy több ezer emberhez szólok, akiknek én vagyok a királynőjük. Az volt a kellemetlen, hogy az alkotók először nem tudták eldönteni, hogy brit akcentussal is elő kell-e adnom a monológot, végül azonban arra a döntésre jutottak, hogy mindkét módon meghallgatnak.″- mondta Elizabeth

Ennyi időt rabolt el tőled a Trónok harca - a sorozat hihetetlen számai

Ennyi időt rabolt el tőled a Trónok harca - a sorozat hihetetlen számai

A brit akcentusba beletört a nyelve Elizabethnek és elmondása szerint ez volt az egyik legkínosabb meghallgatása és nagyon szégyellte magát, hiszen csúnyán leszerepelt.

Ez is érdekelhet

Selena Gomez pattanásos, kócos fotót posztolt, és imádjuk érte

Selena Gomez pattanásos, kócos fotót posztolt, és imádjuk érte

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói