Eltűnt a Glee sztárja, Naya Rivera 4 éves kisfiát egyedül találták meg egy csónakban

2020.július.9.

A Glee - Sztárok leszünk! sorozatból ismert Naya Rivera, aki a csípős szájú Santanát alakította, a rendőrség szerint eltűnt személynek minősül, miután a kaliforniai Piru-tónál kibérelt csónakot nem hozta vissza időben.

Naya Rivera eltűnt
Fotó: Getty Images

A háromórás bérlést követően, mivel Rivera nem hozta vissza a csónakot időben, a kölcsönző csapata a tó északi oldalán találta meg a pontoncsónakot rajta Rivera alvó 4 éves kisfiával. A kölcsönző vezetőségének elmondása szerint Naya Rivera és kisfia fürödni mentek ki a tóra a csónakban, a Los Angeles-i NBC értesülései szerint, amikor a felderítő csapat megtalálta a pontont, az alvó Josey mentőmellényt viselt, de egy felnőtt méretű mellény is volt a csónakban.

A Glee sztárja, Mark Salling öngyilkos lett

A Glee sztárja, Mark Salling öngyilkos lett

A mentőcsapat azonnal felkutatta a tó környékét, de egyelőre semmi nyoma Riverának, éjszakára felfüggesztették a keresést, ami csütörtök reggel kora hajnalban folytatnak, jelentette be a filmore-i rendőrség. A Ventura megyei rendőrfőkapitány szerint az eset egy "rettenetes balesetnek minősül", a helyszínen nem találtak erőszakra utaló nyomokat.

Egy nappal azelőtt, hogy eltűnt volna, Naya Rivera Instagramon egy közös fotót osztott meg kisfiával azzal a leírással, "Csak mi ketten".

Pár nappal korábban pedig a színésznő azt írta Instagramon egy fotója alá, hogy "a holnap nem ígéret" és "minden napból hozd ki a legtöbbet".A Glee sorozat kapcsán sajnos nem ez az első ilyen tragikus eset, Corey Monteith még a forgatások alatt elvesztette az életét drogtúladagolással együtt járó komplikációk miatt 2013-ban, Mark Salling pedig 2018-ban felakasztotta magát.

Ez is érdekelhet

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói