Dobj el mindent: Jason Momoa és Emilia Clarke újra együtt

Tizenkét év telt el a Trónok harca indulása óta, de a mai napig rendkívüli módon megmelengeti a szívünket, amikor újra együtt láthatjuk kedvenc karaktereinket. Emilia Clarke és Jason Momoa hosszú idő óta először találkoztak, és egyszerűen odavagyunk értük!

Végre: Emilia Clarke és Jason Momoa újra együtt!
Végre: Emilia Clarke és Jason Momoa újra együtt!
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Emilia Clarke Daenerys Targaryent alakította a Trónok harcában, míg Jason Momoa rövidebb ideig Khal Drogo szerepében volt látható a legendás fantasy eposzban. Kedvenc párosunk nemrég a Sundance Filmfesztiválon futott össze, ahol a színésznő elmondása szerint bár ráébredt, hogy a tűzön nem tud átsétálni, végre újra Khaleesinek érezhette magát. Lapozz a harmadik képig Jason Momoa és Emilia Clarke közös fotójáért!

Mindig vigyáztak egymásra

Ugyan a filmipar rengeteget fejlődött az elmúlt évek során, a Trónok harcának a maga idejében még nem sikerült túlzottan progresszíven hozzáállnia a nők reprezentációjához. A sorozat indulásakor még csak 23 éves színésznő egészen összetört a forgatókönyv láttán, amely csak úgy hemzsegett a Daeneryst tárgyiasító jelenetektől. Jason Momoa és Emilia Clarke felváltva zokogtak a szexjelenetek felvétele előtt.

Emilia Clarke elmagyarázta, miért nem hajlandó megnézni a Sárkányok házát

Emilia Clarke elmondása szerint csak az tette elviselhetővé a gyakran erőszakos jelenetek leforgatását, hogy Jason Momoa mindig különösen odafigyelt rá: „Hoznának neki végre egy rohadt köpenyt? Reszket! – idézte fel a színésznő egy podcastben – Olyan kedves volt és figyelmes, törődött velem, mint emberrel. Mostanában ugyan ritkábban látjuk őket együtt, de az biztos, hogy az egymás iránt érzett szeretetteljes barátságuk töretlen és örök.

Képbe hozunk a sztárvilág híreivel:

Ez is érdekelhet

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói