Jennifer Lopez életveszélyes helyzetbe került új filmje forgatásán

Jennifer Lopez elmondása szerint új filmjének egy veszélyes jelenete majdnem az életébe került. A színésznő elmesélte, hogy a Shotgun Wedding forgatása közben majdnem lezuhant egy szikláról.

Jennifer Lopez életveszélyes helyzetbe került a Shotgun Wedding forgatásán
Jennifer Lopez életveszélyes helyzetbe került a Shotgun Wedding forgatásán
Fotó: Profimedia

Jennifer Lopez elmondása szerint a Shotgun Wedding forgatása közben olyan halálközeli élményben volt része, hogy színésztársának, Josh Duhamelnek kellett a segítségére sietnie. Duhamel nem tétovázott, és megmentette az életéért kapaszkodó főszereplőnőt a zuhanástól. A rémisztő történetet a BuzzFeed egy játéka során mesélték el. A szörnyű baleset egy kulcsfontosságú jelenet forgatásakor történt, amikor Jennifer Lopez ruhája beakad egy autó kerekébe.

Életveszélyekben gazdag forgatás

Duhamel is pórul járt a film forgatásán. A Dominikai Köztársaságban egy forgatási szünet alatt baleset érte, ami majdnem az életébe került. A színész szabadidejében elindult felfedezni egy csodálatos öblöt, ahol a hullámok elképesztően nagyok voltak és a sziklához csapódtak. Videót szeretett volna készíteni a természeti jelenségről, amikor egy szökevény hullám majdnem a halálba sodorta. Duhamel úgy gondolja, hogy a csipkézett sziklák tartották meg, így úszta meg a halálos balesetet. „Azt hittem, hogy teljesen biztonságban vagyok, és hirtelen bumm” – árulta el Duhamel az Access Hollywood-nak.

A film már streamelhető

Jennifer Lopez egyébként a romantikus vígjáték főszereplője és Josh Duhamel színész menyasszonyát alakítja a történetben. A Shotgun Wedding című filmben az ifjú pár egy extravagáns helyszínen szeretne egybekelni, de az esküvőt bűnözők szabotálják és túszul ejtik a nagy napjuk vendégeit. A családjuk megmentése közben rájönnek, hogy miért is szerettek egykoron egymásba. A rom-kom, amelyben többek között Sônia Braga, Jennifer Coolidge, Lenny Kravitz, Cheech Marin és D'Arcy Carden is szerepel, január 27-én debütált a Prime Video felületén.

Ne maradj le, íme még több ropogós sztárhír:

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói