Salma Hayek új szintre emelte a meztelenruha fogalmát

Salma Hayek egytől egyig mindenkit meghódított a Magic Mike utolsó tánca című film premierjén. Az 56 éves színésznő egy átlátszó, hálós ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, ezzel is bebizonyítva, hogy a kor csak egy szám.

Salma Hayek 56 éves és  meztelenruhában mutatta meg, hogy jobban néz ki mint valaha
Salma Hayek 56 éves és meztelenruhában mutatta meg, hogy jobban néz ki mint valaha
Fotó: Profimedia

A mexikói-amerikai színésznő hálós ruháját színes hímzett virágok és indák borították, amit egy zöld Bottega Veneta táskával és egy arany Larroude platformcipővel egészített ki. Salma Hayek haját letisztult és elegáns lófarokba kötötte, ajkait pedig egy nude árnyalatú rúzzsal emelte ki. Az összhatás egyszerűen elképesztő – a konklúzió az, hogy 56 évesen is lehet valaki már-már zavarba ejtően szexi.

Salma Hayek kívül-belül csodás

Annyira nem meglepő, hogy a sztár mindig elegáns – férje, François-Henri Pinault a Kering vezérigazgatója. A francia luxuscég tulajdonában áll többek között a Balenciaga, a Gucci, az Alexander McQueen, a Bottega Veneta és az Yves Saint Laurent divatházak is.

Channing Tatum oldalán ragyogott

A Magic Mike utolsó tánca című film premierjén természetesen Channing Tatum oldalán is készült fotó a gyönyörű színésznőről. Salma Hayek az Instagram oldalára is posztolt egy képet, amihez olyan komment is érkezett, hogy 56 évesen fiatalabbnak tűnik, mint a 42 éves Tatum.

Felismerhetetlen az énekesnő, akinek az egész testét vörös Swarovski kristályok borították

Tatum egyébként - ahogy azt a cím is jelöli - utoljára bújik a világhírű sztriptíztáncos bőrébe, hogy a 2012-ben indult történet több mint 10 évvel később méltó lezárást kapjon. Az új film előzetese szerint Magic Mike hosszú szünet után ismét színpadra lép, miután bedőlt a vállalkozása, és kénytelen csaposként dolgoznia Floridában. A tánctehetség tehát Londonba utazik egy nagyon gazdag nővel, aki egy visszautasíthatatlan ajánlattal csábítja a férfit brit fővárosba.

Az eredetileg HBO Max-ra szánt új Magic Mike filmet Amerikában február 10-én fogják bemutatni a mozikban, Magyarországon pedig február 23-án debütál majd.

Mesésen mutató sztárok:

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói