Ez volt a valódi ok, amiért tönkrement Channing Tatum és Jenna Dewan házassága

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, ellenben, ha sikerül elengedned, tiszta lapot kaphatsz cserébe. Channing Tatum órákig mesélhetne a tanulságról - és most kapaszkodj, meg is tette. Ahogy arról is nagyon nyíltan mesélt, miért ment tönkre álomba illő házassága.

Jenna Dewan és Channing Tatum 2017 szeptember 18-án, a Kingsman című film londoni premierjén
Jenna Dewan és Channing Tatum 2017 szeptember 18-án, a Kingsman című film londoni premierjén
Fotó: Getty Images/Anthony Harvey/Contributor

Ki ne emlékezne még azokra a bizonyos boldog békeidőkre, amikor úgy tűnt, Channing Tatum és Jenna Dewan örökre egymásra találtak a 2006-ban forgatott Step Up című mozi forgatásakor, ami nem csak karaktereiket, de őket magukat is összehozta? A pár 2009 júliusában mondta ki az igent, és egészen pontosan 10 évvel és 4 hónappal később ért véget hivatalosan is a házasságuk. A szakítást 2018 áprilisában jelentették be, a színésznő pedig 6 hónappal később a válópert is beadta. A szomorú tényt elfogadtuk ugyan, még ha a szívünk apró darabokra is tört, és így utólag valószínűleg már ők is úgy gondolják, hogy a legjobb dolog, ami történt velük, az egy új kezdet volt, amit az elválásukon keresztül kaptak.

De mi állt a háttérben?

Erről Channing Tatum a Vanity Fair interjújában mesélt megkapó őszinteséggel. A színész elmondása szerint annak ellenére is sokáig harcoltak még egy lehetséges válás gondolatával is, hogy akkorra már rég eltávolodtak egymástól - testileg és lelkileg. Arról nem is beszélve, milyen sokáig nem akarták elfogadni, hogy nagyon eltérő személyiségek. Tatum szerint erre leginkább a gyereknevelés ébresztette rá őket, ami a legmélyebb és legfájóbb konfliktusokkal járt. Akkor értitek meg leginkább a kettőtök közötti különbséget, amikor szülők lesztek. Mert egész álló nap kiabál veled a másik, amiért másként szemléled a világot.

Azt is hozzátette, hogy a szakítás utáni időszak élete egyik legfélelmetesebb periódusa volt, viszont pont ennek a sötét időszaknak köszönheti azt a belső munkát, amibe a válás nélkül valószínűleg sosem állt volna bele. Ez pedig a lányával, és a vele való kapcsolatának építésével kezdődött. A színész úgy fogalmazott, hogy mindent eldobott, „és csak rá koncentráltam. És tényleg ez volt a legjobb dolog, amit csak tehettem. Mert az alatt az idő alatt, amíg csak velem volt, legjobb barátok lettünk.”

2009-ben még úgy tűnt, Channing Tatum és Jenna Dewan szerelme sosem ér véget
Fotó: getty Images /Jon Kopaloff

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Boldogság, de külön utakon

Korábbi felesége, Jenna Dewan számára könnyebben ment az új fejezet nyitása – 2018 óta van kapcsolatban Steve Kazee színésszel, 2020 márciusában meg is született első közös kisbabájuk, kapcsolatuk pedig azóta is töretlen. Ez persze nem jelenti azt, hogy Channing Tatum azóta is egyedül szomorkodna, 2022 óta ugyanis a Hatalmas kis hazugságokból ismert színésznővel alkot egy párt. Zoë Kravitz házassága ugyancsak zátonyra futott, bár jóval rövidebb idő alatt kiderült, hogy ő és Karl Glusman kapcsolata nem igazán működőképes: a pár 2019 júniusában házasodott össze, 2020 decemberében pedig, másfél évvel később véget is vetettek neki. Zoë Kravitz és Channing Tatum azóta, ha Hollywoodhoz képest csendben és diszkréten is, de köszönik, tökéletesen boldogok együtt.

Kávé mellé friss és ropogós sztárhírek:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Már a müzli sem jelent egészséges alternatívát? - Dióhéjban a chipsadóról

glamour plusz ikon Már a müzli sem jelent egészséges alternatívát? - Dióhéjban a chipsadóról

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)