Ezért gondolja mindenki, hogy Miley Cyrust megcsalta az exe

Azt hinnénk, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth egykori házasságát illetően már nincs új a nap alatt, de még mindig esnek ki csontvázak a szekrényből. Futótűzként terjedt el egy pletyka, miszerint az énekesnő megcsalás áldozata lett, méghozzá nem is egyszer.

Miley Cyrus dala egy egész lavinát indított el
Miley Cyrus dala egy egész lavinát indított el
Fotó: NBC/Getty Images

Nincs ember, aki ne hallott volna Miley Cyrus új bosszúdaláról, amiben exférjéről és a zátonyra futott házassága utáni továbblépésről énekel. A rajongókat sem kell félteni: már most szárnyra kaptak olyan pletykák és spekulációk, amik tovább borzolják a kedélyeket. Több teória is terjed a közösségi oldalakon, a legnagyobb felháborodást övező pletyka pedig egyértelműen az, hogy Liam Hemsworth házasságuk alatt megcsalta Miley Cyrust, ráadásul nem egy, hanem egészen pontosan 14 nővel, ráadásul mindezt abban a malibuli házban tette, ahol a „Flowers” című dalhoz készülő videóklipet forgatták. De vajon mi az igazság?

Minden csak véletlen egybeesés lenne?

Már számtalanszor bebizonyosodott, hogy az internet uralma megtörhetetlen és egy kis hógolyóból pillanatok alatt hatalmas lavinát tud csinálni. Ezúttal sem történt másként; egyetlen bejegyzés egy egész pletyka cunamit indított be, most pedig már nincs megállás. Minden a Pop Thingz tweetjéből indult ki, ami így szól: „Miley Cyrus videoklipjét abban a házban forgatták, ahol Liam Hemsworth 14 nővel csalta meg őt a házasságuk alatt.” A poszt közel 50 ezer lájkot és számtalan kommentet kapott, így nem meglepő, hogy a pletyka pillanatok alatt önálló életre kelt. A tweet népszerűségét az is tovább növelte, hogy Julia Fox színésznő és modell maga is kommentelt hozzá. Ennek ellenére az állítást eddig még egyetlen legitim hírforrás sem igazolta.

2019-ben Cyrus így nyilatkozott a válásukról: „Sok mindent hajlandó vagyok beismerni, de azt nem, hogy a házasságom megcsalás miatt ért véget. Liam és én egy évtizeden át együtt voltunk. Már mondtam és ez továbbra is igaz, hogy szeretem Liamet és mindig is szeretni fogom.” - jelentette ki az énekesnő.

Egy másik történet is szárnyra kapott, ami szintén felkavarta az állóvizet, ez pedig az, hogy a pár esküvőjén Bruno Mars „When I was your man” című dala szólt, amit Hemsworth Cyrusnak ajánlott, és aminek szövegére olyan, mintha Cyrus új slágerében most „válaszolgatna”. Ha megfigyeljük a két dalszöveget, valóban észlelhető párhuzam, de ennek valóságtartalmát sem igazolta még senki.

Miley Cyrus szakítós klipje felrobbantotta az internetet

Arany ruhák viadala

Arról is szól a fáma, hogy az Yves Saint Lauren ruha, amit Cyrus a videóban visel, utalás arra az arany ruhára, amelyet Jennifer Lawrence az Éhezők Viadala premierjén viselt, elhintve azt, hogy a színésznő és Hemsworth összeszűrték a levet (Lawrence egyébként korábban bevallotta, hogy megcsókolta a színészt a képernyőn kívül is, de ezen túlmenően más állítást nem erősített meg). Egy másik népszerű elmélet, hogy a videóban Cyrus állítólag ugyanazt az öltönyt viseli, amelyet Hemsworth a Bosszúállók premierjén viselt, ahol a pár összeszólalkozott egymással. Bár van videó arról, hogy Hemsworth mond valamit az énekesnőnek az eseményen, de csak ők ketten tudják, hogy valójában mi hangzott el. Egy másik kommentelő pedig azt állítja, hogy Cyrus Hemsworth edzési rutinját követi a videóban, de erre sincsen kézzelfogható bizonyíték.

Persze elképzelhető, hogy a dal és a videoklip is egyaránt tartalmaz rejtett utalásokat, de mivel a pletyka mindenen túlnőtt, ezért már nagyon nehéz elválasztani a tényt a fikciótól. Amíg azonban Miley Cyrus vagy Liam Hemsworth nem erősíti meg közvetlenül az ezzel kapcsolatos pletykákat, addig minden csak spekuláció.

Hozd képbe magad a legfrissebb sztárhírekkel:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói