Most már biztos, hogy ő Selena Gomez új szerelme

Minden jel arra mutat, hogy Selena Gomez újra szerelmes, mégpedig nem mással randizgat, mint a The Chainsmokers egyik tagjával, Andrew Taggarttal.

Selena Gomez
Selena Gomez fantasztikusan érzi magát új szerelmével
Fotó: Matt Winkelmeyer/FilmMagic/Getty Images

Selena Gomez hosszú ideje leginkább önmagára és a saját jóllétére koncentrált, de ezúttal talán kész új fejezetet nyitni az életében. Pár napja rebbent fel a hír, hogy a 30 éves Golden Globe-jelölt színésznő a The Chainsmokers egyik tagjával, Andrew Taggarttal találkozgat: „nem próbálják elrejteni a románcukat (...) bowlingoznak és moziba járnak” – árulta el a US Weekly forrása hozzátéve, hogy a páros között gyengéd és szeretetteljes kapcsolat alakult ki és nagyon jól érzik magukat együtt.

Úgy tűnik, hogy Selena Gomez és Drew Taggart csendesen megerősítették bimbózó kapcsolatukat, legutóbb ugyanis New Yorkban kapták őket lencsevégre egy bowling randin – a róluk készült exkluzív videót és fotókat megtekintheted a Page Six oldalán.

Vajon ő lesz az igazi?

Selena Gomez 2008-ban Nick Jonasszal, 2009-ben pedig Taylor Lautnerrel járt rövidebb ideig, majd Justin Bieberrel 2010 és 2018 között volt se veled, se nélküled jellegű szerelmi kapcsolata, amelynek még hosszú évekig hordozta a fájdalmát – Justin Bieber pár hónappal a szakításuk után vette el feleségét, Hailey Biebert. Az évek során a Grammy-jelölt énekesnő olyan sztárokkal került még szóba, mint Zedd, Niall Horan, Charlie Puth és The Weeknd.

A The Chainsmokers tagjai bevallották, hogy nem egyszer édeshármasoztak rajongókkal

A 33 éves Drew Taggart négy hónappal ezelőtt még Steve Jobs legfiatalabb lányával, a 24 éves Eve Jobsszal kezdett romantikus kapcsolatba – bár útjaik barátságosan váltak el egymástól, a modell törölte magát az Instagramról az új románc hallatán.

Ez történt mostanában a sztárvilágban:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói