Selena Gomez így reagált a gusztustalan testszégyenítő kommentekre

Selena Gomez királynőként ragyogott a 80. Golden Globe-gálán. Bár jelölését nem váltotta díjra, az az egy biztos, hogy ő volt az est fénypontja. Ennek ellenére ismét az emberi rosszindulat céltáblájává vált, de ő a lehető legfrappánsabban vágott vissza.

Selena Gomez a Golden Globe-gála legfényesebb csillaga volt
Selena Gomez a Golden Globe-gála legfényesebb csillaga volt
Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Selena Gomez már hosszú évek óta a testszégyenítés áldozata. Még a legütősebb slágerekkel, zseniális színészi alakításokkal és 370 millió Instagram követővel a háta mögött is megtalálják azok az internetes trollok, akiknek egyedüli céljuk, hogy bántó és zaklató hozzászólásaikkal földbe döngöljék a színésznő önbecsülését. Most azonban igencsak pórul jártak, ugyanis Selena Gomez a lehető legintelligensebb módon reagált a gyomorforgató kommentekre.

Istenien érzi magát a bőrében

2023. január 10-én került sor a 80. Golden Globe-gálára, amelyen Selena Gomez is tiszteletét tette. Nem csak a célból, hogy megmutassa lélegzetelállító Valentino ruháját, vagy drukkoljon színész kollégáinak, hanem tehetségének elismeréseképpen maga is jelölt volt, méghozzá a Gyilkos a házban misztikus sorozatban nyújtott alakításáért. A díjat ugyan nem zsebelte be, de mindenkit elkápráztatott tökéletes megjelenésével, ami azért is volt most különösen ragyogó, mert egyértelműen látszott rajta, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében.

Nem tudnak fogást találni rajta

Nyilvánvalóan így is akadtak olyanok, akik fröcsögő kommentekkel próbálták meg tönkretenni a színésznő nagy estéjét, de Gomez videójával remekül visszavágott. Egy Instagram élőzés során kishúgával, a 9 éves Gracie Elliott Teefey-vel beszélgetett. Bár a live streaming felvétel már nem elérhető, a TikTokon visszanézheted.

„Igen, most egy kicsit nagyobb vagyok, mert nagyon jól éreztem magam az ünnepek alatt” - mondta a videóban, utalva arra, hogy kiélvezte az ünnepi falatozás minden pillanatát. Ezt követően kikérte kishúga véleményét is, aki egyetértését fejezte ki, mire Gomez elnevette magát. Ebből a reakcióból is látható, hogy a 30 éves, magabiztos énekesnőt már nem hatják meg ezek a bántó kommentek, és az önmagában vetett hitét senki sem tudja megingatni.

Bikinis fotói miatt támadják Selena Gomezt

Újult erővel tér vissza

Gomez lupusz nevű betegsége miatt szedett fel magára néhány kilót. Már a diagnosztizálás előtt is rengeteget szenvedett a testére vonatkozó negatív megjegyzések miatt: hol túl vékonynak, hol túl kövérnek tartották, máskor pedig a Justin Bieberrel való kapcsolatát kritizálták. 2015-ben azt is elárulta, hogy terápián vett részt, hogy fel tudja dolgozni a történteket, 2019-ben pedig egy időre még az Instagram oldalát is törölte a telefonjáról. A Vogue-nak adott 2021-es interjújában elmondta, hogy három éve tart digitális detoxot, addig pedig az asszisztense kezeli a közösségi oldalait. Friss hírek szerint azonban Selena Gomez lassan, de biztosan visszatér az Instagramra.

A napokban megosztott fotóval utalt rá, hogy újra saját maga kezeli az alkalmazást. Mi ennek végtelenül örülünk, ugyanis egy olyan önbizalomteljes és magabiztos, gyönyörű nőt láthatunk, akit már egyetlen gonosz komment sem tud megtörni többé.

Értesülj első kézből a legfrissebb sztárhírekről:

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói