Megjegyezték, milyen vékony volt Selena Gomez Justin Bieber mellett, megjött az énekesnő reakciója is

Selena Gomez egy TikTok kommentben fejezte ki, hogy mi volt az oka annak, hogy mindig olyan vékony volt a Justin Bieberrel való kapcsolata alatt. Mindezt mindössze néhány héttel azután tette, hogy nyilatkozatában kijelentette: „A szakításunk volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem”.

Most már ragyogóbb, mint valaha
Most már ragyogóbb, mint valaha
Fotó: Getty Images /Axelle/Bauer-Griffin

Selena Gomez teljesen lesokkolta a rajongóit, amikor egy TikTok kommentben megindokolta, hogy miért volt annyira lefogyva, amíg Justin Bieberrel randizott. Selena és Justin hét évig voltak egy viharos, se veled, se nélküled kapcsolatban, ami teljesen a padlóra küldte Selenát. A románc 2011-ben kezdődött és 2018 márciusában ért véget. 2017 őszén még tettek egy utolsó kísérletet arra, hogy megmentsék kapcsolatukat, de próbálkozásuk kudarcba fulladt.

Újra megtalálta önmagát

Justin Bieber nem kevesebb, mint három hónap után tovább is lépett, ugyanis randizni kezdett Hailey Bieberrel, akivel szeptemberben már össze is házasodtak. Selena Gomez a „Lose you to love me” című dalában mondta el érzéseit, amely nem csak a Bieberrel való szakításáról, hanem az önszeretethez vezető útjáról is szól. A dal születéséről a „My Mind and Me” dokumentumfilmjében vallott: „Julia Michaels és Justin Tranter kapott tőlem egy üzenetet, amiben elmondtam, hogy végre készen állok arra, hogy beszéljek a szomorúságomról. Ez a valaha volt leggyorsabban íródott dalom; mindössze 45 perc alatt készült el” – mondta Selena. „Sokkal többről van szó, mint egy elvesztett szerelemről: tanulom azt, hogy önmagamat és az életet válasszam, egyúttal pedig reménykedem abban is, hogy az emberek is kegyelmet és békét találnak. A dal arról szól, hogy tudd, hogy teljesen elvesztetted minden részét annak, aki vagy, de csakis azért, hogy újra felfedezhesd önmagad."

Nem szégyelli, hogy összetört a szíve

Selena azt is elárulta, hogy a mai napig kísérti múltbeli kapcsolata, amelynek nagy része a nyilvánosság előtt zajlott. „Úgy éreztem, hogy egy olyan múltbeli kapcsolat kísért, amit senki nem akar elengedni. Aztán magam mögött hagytam és már nem féltem többé. Át kellett esnem a lehető legfájdalmasabb szakításon ahhoz, hogy végül egyik pillanatról a másikre elengedhessek mindent. Ez a kettősség teljesen összezavart”.

Ezután nyilatkozott arról, hogy a szakítás a lehető legjobb dolog volt, ami valaha is történt vele, a közzétett TikTok videó alá pedig egy szomorú szmájlit biggyesztett. A szóban forgó videót a @donttellmymomma nevű felhasználó osztotta meg, amelyben egy sor régebbi paparazzi fotó szerepelt az énekesnőről. Feliratként ez olvasható: „Az ok, amiért Selena mindig sovány, amikor Justinnal randizik.” Az énekesnő reakciója egyértelművé teszi azt, hogy a felhasználó állítása teljes mértékben igaz.

Selena Gomez Justin Bieberrel való szakításáról: „A legjobb dolog, ami valaha történt velem”

A klipben egy korábbról kiragadott képernyőfotó is látható, amelyben egy felhasználó arról ír, hogy szerinte Justinnak inkább a modellek jönnek be és nagyon elszúrta a dolgokat Selenaval. Az énekesnő ehhez fűzte hozzá, hogy: „Modellkedik. Én meg túl átlagos vagyok”. A videó pillanatok alatt futótűzként terjedt, a kommentszekcióban pedig rengetegen kifejezték Selena iránti szimpátiájukat. A sokáig cicaharcnak titulált Selena Gomez - Hailey Bieber közötti viszonnyal kapcsolatos kételyeket a két szépség végül idén eloszlatta, méghozzá egy közös kép formájában. Nem kérdés: minden rendben van köztük.

Kerülj képbe a sztárokkal:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Vagy együtt változtok, vagy külön folytatjátok - március 25.

Napi horoszkóp: Vagy együtt változtok, vagy külön folytatjátok - március 25.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói