Itt a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck pont olyan szerelmes, mint két tini

Kedvenc álompárunk, Jennifer Lopez és Ben Affleck egyre szerelmesebbek! A napokban lencsevégre kapták őket, ahogy ölelkezve sétálnak Santa Monica utcáin és annyira imádnivalóak, hogy egyszerűen nem lehet megunni őket!

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme nem csillapodik, sőt
Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme nem csillapodik, sőt
Fotó: Getty Images /Gotham

Ha te is nyomon követed a sztárpár mindennapjait, akkor láthatod, hogy csak úgy ragyognak a boldogságtól. Minden egyes pillanatot megragadnak, hogy egymáshoz érhessenek és kifejezhessék szerelmüket. Jennifer Lopez és Ben Affleck Kaliforniában romantikázott, mi pedig a képeiket látva csak olvadozni tudunk!

Még a kényelem is jól áll nekik

Kényelmes szettben élvezik a napot
Fotó: Profimedia

Köztudott, hogy Ben Affleck hatalmas Dunkin’ Donuts rajongó – egykor azt mondta, hogy minden nap betér oda valami finomságért – pénteken azonban kihagyta szokásos kávézóját, és helyette a Starbucksot választotta. Bent kiszúrták egy habos frappuccinóval a kezében, miközben Jennifer Lopezzel randizott a kaliforniai Santa Monicában.

Az 50 éves színész és 53 éves felesége szeretetteljesen átkarolva sétáltak el a kávézótól az autójukig. Jennifer Lopez egy mintás Valentino pulóvert, fekete nadrágot és egy bézs bakancsot viselt. Haját egyszerű lófarokba kötötte, ami természetesen istenien állt neki. Ben Affleck szintén a kényelem mellett döntött, így tengerészkék flanel ingben, egy sötét farmernadrágban és kék Nike tornacipőben jelent meg a rövid kiruccanáson.

Ben Affleck a mémek koronázatlan királya

2020-ban Ben Affleck egyik fotója futótűzként terjedt el az online világban és hamarosan mémek tömkelege született a vicces pillanatból. A képen próbálja megtartani az egyensúlyát, nehogy leejtse a forró italokat, de eláruljuk: sajnos nem sikerült neki. 2019-ben a Collidernek adott interjúban nyilatkozott kedvenc kávézójáról és elismerését fejezte ki, amiért a franchise elkezdte a régóta várt dél-kaliforniai terjeszkedését. A sztár életében nem telt el úgy nap, hogy legalább egyszer ne vásárolt volna valamit a kávézóból: „Minden nap van Dunkin’ Donutsom és az emberek mindig megkérdezik tőlem, hogy merre találják, én pedig elmondom. Szóval úgy érzem, terjesztem az igét".

Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűje ezt a 3 szót rejti

A Jennifer Lopez-Ben Affleck páros a 2000-es évek elején jegyezte el egymást először, majd a különválásuk után 2021-ben kerültek újra kapcsolatba. Idén nyáron egy meghitt Las Vegas-i ceremónián házasodtak össze, szeptemberben pedig egy hatalmas esküvői bulit csaptak. Boruló kávék ide vagy oda, Starbucks vagy Dunkin’ Donuts, egy biztos: a szerelmesek kapcsolatát egészen biztos, hogy semmi nem tudja megingatni.

Legfrissebb sztárhíreink egy finom kávé mellé:

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói