Jennifer Garner lánya akár a klónja is lehetne

Jennifer Garner lánya, Violet Affleck gyönyörű tinédzserré cseperedett és édesanyja kiköpött mása. Az anya-lánya páros Joe Biden és Dr. Jill Biden vacsorameghívására érkezett a Fehér Házba.

Jennifer Garner imádja az anyaságot
Jennifer Garner imádja az anyaságot
Fotó: David Livingston/Gettyimages

Szinte meg sem lehet különböztetni őket, annyira hasonlítanak, mindemellett pedig a köztük lévő erős kötelék is átjön a ragyogó képről. Jennifer Garner és Violet Affleck anya-lánya napot tartott, méghozzá nem is akárhol: a Fehér Házban tettek látogatást Violet 17. születésnapján.

Születésnap a Fehér Házban

Az állami vacsorán – amelyet Emmanuel Macron francia elnök tiszteletére tartottak – 400 VIP vendég vett részt, köztük Jennifer és Violet is. Nem a színésznő volt az egyetlen híresség, aki magával hozta gyermekét is erre az egyedülálló estére. Julia Louis-Dreyfus kísérője a 25 éves Charlie Hall volt, de tiszteletét tette még Jon Batiste, Stephen Colbert, Ariana DeBose, John Legend és Chrissy Teigen is. Ez volt az első állami vacsora, amelyet Joe Biden elnök hivatali ideje alatt tartottak, és bizonyára felejthetetlen élményt adott a 17. születésnapját aznap ünneplő Violetnek.

Nagyon szoros a kapcsolatuk

A jeles alkalomra Jennifer Garner egy földig érő, fekete Ralph Lauren ruhát választott, Violet pedig egy Carolina Herrera ruhában tündökölt. A páros ritkán jelenik meg nyilvánosan, ezért is volt különleges ez az esemény. Jó látni, ahogy egymás kezét fogják és közben önfeledten mosolyognak.

Jennifer Garner és lánya között elképesztő a hasonlóság
Fotó: Nathan Howard/GettyImages

A színésznőnek három gyermeke született Ben Afflecktől, a 17 éves Violet, a 13 éves Seraphina Rose és a 10 éves Samuel Garner Affleck. Jennifer egy 2018-as interjújában őszintén beszélt anyaságáról: elmondta, hogy amikor első gyermekét várta, az anyai ösztönei azonnal beindultak. Az otthon elvégzett terhességi teszten csak egy halvány csík látszódott, az orvosa pedig határozottan kijelentette, hogy nem terhes. „Amikor felébredtem, egyszerűen csak tudtam” – emlékezett vissza. „Megmondtam az orvosnak is, hogy az vagyok, de ő kijelentette, hogy nem. Utána rögtön orvost váltottam és nagyon örülök, hogy nekem lett igazam.” – mondta Jennifer.

„Csak éld túl" - Reese Witherspoon kendőzetlenül mesélt az anyaságról

Nehéz terhességei voltak

Azonban bármennyire is boldog volt Jennifer egyik várandóssága sem volt könnyű. „Minden terhességemnél egyre jobban hányingerem volt. Amikor a középső lányommal, Serát vártam, esténként Yo-Yo Ma dalait hallgattam. Emlékszem, hogy feküdtem az ágyban és reménykedtem benne, hogy végre elalszom. Nem csak egy egyszerű reggeli émelygésem volt, hanem a hányinger a nap folyamán egyre csak rosszabbodott. Yo-Yo Ma volt az, aki a zenéjével segített átvészelni ezt a nehéz időszakot”. Bár a színésznő azt mondta, hogy nehezen tudott megbékélni teste változásaival, azt kiemelte, hogy imád anya lenni.

Képbe hozunk a legfrissebb sztárhírekkel:

Ez is érdekelhet

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad - Mutatjuk, mi a tiéd

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói