Julia Roberts ikrei 18 évesek lettek, szívmelengető fotóval nosztalgiázott

Julia Roberts egy imádnivaló fotóval köszöntötte ikergyermekeit, Hazelt és Finnt 18. születésnapjuk alkalmából. A nosztalgikus képen a színésznő csak úgy sugárzik a boldogságtól.

Julia Roberts ikrei 18 évesek lettek
Az elbűvölő Julia Roberts ikrei most ünnepelték 18. születésnapjukat
Fotó: Getty Images /Tommaso Boddi / Stringer

„18. Szeretlek” – írta Julia Roberts az Instagramon megosztott fotója alá, ahol tündéri gyermekeivel látható, amikor még kisbabák voltak. „Nem lehet!" - kommentálta a fotót Rita Wilson az idő gyors múlására utalva. „Boldog születésnapot!" A színésznő tavasszal nyilatkozott arról, hogy gyermekei megkezdik főiskolai tanulmányaikat, és kirepülnek a családi fészekből. Ezt anyai szíve nehezen viseli, ugyanakkor nagyon örül gyermekei boldogságának. „Borzasztóan lelkes és izgatott vagyunk miattuk. Én nem voltam olyan szerencsés helyzetben, hogy főiskolára mehessek, ezért most csodálatos látni őket. Izgulok értük." - mondta a világsztár.

Az életük egy valóra vált álom

Julia Roberts és férje, Danny Moder a Mexikói című film forgatása során ismerkedett meg egymással, és 2002 júliusában házasodtak össze. Családi életüket pedig „egy valóra vált álomnak” nevezték. „Amikor nem forgatok, a háztartásvezetés a teljes munkaidős állásom” mondta múlt hónapban Julia a CBS This Morning című műsorában. „Vannak borús napok, de nagyon sok örömet okoz nekem mindez. Az az élet, amelyet a férjemmel és a gyerekekkel építettünk fel a valaha volt legcsodálatosabb dolog. A nap végén hazatérni hozzájuk mindig egy diadal”.

A férjével való kapcsolata előtt 1993 és 1995 között Lyle Lovett countryénekessel házasodott össze, de Kiefer Sutherlanddel, Matthew Perry-vel és más színészekkel való kapcsolatairól is sokat írt a sajtó. Az 53 éves Matthew Perry a „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” című memoárjában írt rövid ideig tartó románcukról, amelyben szakításuk okára is kitért. „Nem voltam elég, soha nem lehettem elég. Megtört voltam és nem szerethető. Ahelyett pedig, hogy szembenéztem volna a fájdalmammal, inkább szakítottam a gyönyörű és zseniális Julia Roberts-el.”

Az egyik legfényesebb csillag Hollywoodban

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznőt megszámlálhatatlan filmben láthattuk már, többek között a Micsoda nő!, a Sztárom a párom és A Pelikán ügyirat hozta meg számára a népszerűséget, az Ízek, imák szerelmek című mélyérzésű film pedig nők millióinak adott erőt az újrakezdéshez. Nem meglepő hát, hogy legújabb filmjében, az Út a paradicsomban is nagyot alakít, méghozzá az ikonikus George Clooney oldalán.

Friss sztárhírek egy finom kávéhoz:

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói