Ez itt tényleg Palvin Barbara? Hirtelen fel sem ismertük!

Imádjuk minden olyan megmozdulását, amikor Palvin Barbara olyan, mintha egy lenne közülünk. A legjobb formád és a digitálisan manipulált, vagy kizárólag legjobb szögből megörökített legjobb formád közös óriási különbség van. És kedvenc modellünk Instagramján szerencsére egyre több az első kategóriába tartozó, nagyon természetes fotó.

Palvin Barbara nagyon természetes arcát mutatta meg legújabb fotóján
Palvin Barbara nagyon természetes arcát mutatta meg legújabb fotóján
Fotó: Getty Images /Axelle/Bauer-Griffin

Annyira megszoktuk már az átváltozásait, állandó megújulásait, hogy egy pillanatra alig ismertük fel a teljesen civil énjét. Pedig Palvin Barbara ezúttal nem rövid hajjal vagy derékig érő szőke parókában (igen, erre is volt példa az elmúlt időszakban), esetleg futurisztikus, szoborszerű frizurával pózolt legújabb Instagram-fotóján, hanem abszolút utcai, civil szerelésben mutatta meg magát. Sminkje pedig, ha van is rajta, a tökéletes, alig észrevehető no makeup makeup - és persze két copfba font hajjal is meglehetősen ritkán látjuk, a sapkáról nem is beszélve.

Éljen a reprezentáció!

Megtehetné, hogy kizárólag a legragyogóbb vörös szőnyeges vagy backstage pillanatait osztja meg, Palvin Barbara viszont ennél sokkal lazább: imádtuk például, hogy idén nem csinált különösebb ügyet a halloweenből, olyannyira nem, hogy egy korábbi, Octoberfestes fotóval tisztelgett az ünnep előtt. Ahogy abból is adott nekünk leckéket, hogyan viseljük az év toronymagasan legkényelmesebb trendjét, a Z generáció új kedvencét, a plüss tréningruhát. És ha alaposabban megnézed az Instagramját, akkor látni fogod, hogy ezekből a természetes, nagyon hétköznapi pillanatokból egyáltalán nincs kevés, ezzel is erősítve azt a fajta sokkal valóságosabb reprezentációt, amire a filterek és a tökéletesre retusált Instagram-univerzumban akkora szükségünk van.

Hozzá hasonlóan Jennifer Aniston sem csinál belőle ügyet, ha nem tökéletes a haja, nincs rajta smink, és ahhoz van kedve, hogy megörökítse az egyik legszebb nyári pillanatát a strandon. Ahogy Jennifer Lopez is gond nélkül mossa le a sminkjét, miközben követői élőben nézik végig a folyamatot, ezzel is normalizálva, hogy jogod van a smink nélküli arcodhoz is a nyilvánosság előtt. Taylor Hill modell több alkalommal is bebizonyította, hogy békében él azokkal a napokkal is, amikor gyulladt aknék borítják el a bőrét, míg Lili Reinhart évek óta küzdelmet folytat azért, hogy normalizálja: teljesen rendben van, ha cisztás pattanásaid vannak, ebben nincs semmi szégyellni való, és nem kell elbújnod a világ elől ezekben a napokban, ahogy ő maga tette sokáig. Szóval igen, a reprezentáció fontos, és ezek a nők talán távolinak, tökéletesnek és elérhetetlennek tűnnek, de minden egyes lépésük, ami elfogadhatóbbá teszi számunkra a saját valóságunkat, ünneplésre ad okot.

Kávé mellé érdekes olvasnivaló:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói