Palvin Barbara megmutatta, hogyan viseld az év legkényelmesebb trendjét

2022.november.9.

Csukd be a szemed, és gondolj a kedvenc megjelenésedre. Ha neked is egy kényelmes, laza és puha szett jelent meg, akkor Palvin Barbara legújabb összeállítása a kedvenced lesz. Nem is jöhetett volna jobbkor az inspiráció a szupermodelltől.

Palvin Barbara fantasztikusan néz ki a vörös szőnyegen, de laza szerelésben is varázslatos
Palvin Barbara fantasztikusan néz ki a vörös szőnyegen, de laza szerelésben is varázslatos
Fotó: Getty Images /Laurent KOFFEL

A plüss tréningruha visszatért. A két darabból álló szett, ami a kétezres évek megjelenését hozta vissza, reneszánszát éli, köszönhetően az olyan hírességeknek mint Palvin Barbara, illetve a Z generációs rajongók, akik túl fiatalok voltak ahhoz, hogy virágkorában kipróbálhassák az őrületet.

Puha, plüss és kell!

A plüss kétrészesek újra relevánsak - ennek ellenére viselésének módja 2022-ben más, mint két évtizeddel ezelőtt. Fontos leszögezni, hogy ezeket a szetteket még mindig egy séta, kirándulás, otthoni lazulás vagy szabadidős tevékenység alkalmával érdemes viselni, de akkor határozottan. Ha minden darabot a megfelelő helyen hordasz, akkor nem történik meg a stílusbaki. Egy őszi kiruccanáshoz, vagy egy otthoni lazuláshoz el sem lehet képzelni kényelmesebb ruhákat, mint amit Palvin Barbarán is láthattunk az elmúlt napokban. A vörös szőnyeges események alakalmával mindig kifogástalan Barbi megjelenésre, de ha lehet választani, akkor inkább ő is a kényelemre szavaz.

Palvin Barbara is imádja a laza, kényelmes szetteket

Itt a bizonyíték, hogy Palvin Barbara smink nélkül is gyönyörű

Az athleisure csúcsa

Ahogy a sportcipő, úgy a tréningruha is tökéletesen passzol a mai, kényelmesebb életmódhoz, és valljuk be, ez lett az utóbbi pár év egyik alapdarabja. Magába foglalja az otthoni munkát, az alkalmi bevásárlást, a kirándulást vagy az edzőterembe járást. Ez az athleisure csúcsa, amely meghatározza az évtizedet, és meghatározza vásárlási döntéseinket. Barbara, mintha egyenesen a kétezres évekből sétált volna át a rövidített felsőben, és a kényelmes tréningalsóban. Úgy tűnik, hogy ez a megjelenés meghatározó lesz az elkövetkezendő szezonokban is, ami érthető, hiszen mindenki szereti a kényelmet.

A szupermodell és a jóga márka

Palvin Barbara már több szezon óta együttműködik az Alo márkával, melynek új kollekciója számos klasszikus plüss darabot tartalmaz. Ha elég merész vagy, akkor a stílusos és szuperkényelmes darabokat akár a mindennapi viseletbe is becsempészheted, persze külön-külön. Legyen szó egy blézerrel viselt felsőről vagy egy bársony nadrágról, ruha alatt hordva vagy bőrdzsekivel és pólóval párosítva. A darabok egyszerűen sokoldalúak. Arra ügyelj, hogy a megfelelő összeállítást kreáld meg az adott alkalomra!

Íme öt kedvenc, kényelmes, puha és nagyon menő szett, amelyeket ezen a télen a gardróbba helyezhetsz.

Ez is érdekelhet

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói