Palvin Barbara elárulta, kiért a leghálásabb az életében

2022.november.26.

Az Egyesült Államokban a Hálaadás az az ünnep, amikor az ember végiggondolja az elmúlt évét, és összegzi, milyen jó dolgok történtek vele, és mennyi mindenért lehet hálás – így tett Palvin Barba is.

Palvin Barbara
Palvin Barbara elárulta, mi mindenért hálás
Fotó: Profimedia

A sztárok sorra osztják meg a közösségi oldalaikon, hogy mi minden miatt éreznek hálát, ez alól Palvin Barbara sem kivétel, aki az Instagram sztorijában köszöntötte azokat, akik a legközelebb állnak hozzá.

Dylan Sprouse és a kisállatok

A modell kedvese, Dylan Sprouse fotójával kezdte a felsorolást, a közös képük mellé azt írta, hogy hálás, és egy vízben úszkáló vidrás emojit is tett a kép mellé, amit csak 24 órán át láthatnak a követői. A modell és a színész már évek óta randiznak, és úgy tűnik, hogy a kettejük kapcsolata kiegyensúlyozott és idilli, ezért pedig mindketten nagyon hálásak. A következő képen a modell a kiskutyája látható, illetve a macskájuk, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy Palvin Barbara elképesztően hálás és boldog a családja miatt, legyen szó szerelméről, a négylábú családtagokról vagy a szélesebb családról.

Palvin Barbara hálás, hogy Dylan Sprouse a szerelme | @realbarbarapalvin
Fotó: Instagram

Felbonthatatlan kötelék

Idén a velencei filmfesztiválra is együtt érkeztek, és ők ketten voltak az egész esemény egyik legirigyeltebb párosa. A vörös szőnyegen a modell ragyogott, Sprouse pedig szerelmesen nézte, és ettől a világon mindenki elolvadt. Szeptember végén a pár közös ékszert mutatott be a követőiknek, a képhez pedig azt írták, hogy „Felbonthatatlan kötelék”, ami tökéletesen kifejezi az egységüket. Négy éve elválaszthatatlanok, és sokan találgatják, hogy a közös ékszer az eljegyzést jelenti-e, de ezt hivatalosan nem erősítették meg, igaz nem is cáfolták, de annak ellenére, hogy a magánéletüket nem titkolják, azért nagyon megválogatják, milyen híreket osztanak meg a követőikkel.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse szemmel láthatóan imádják egymást
Fotó: Northfoto

Sprouse szerelmi vallomása

Októberben kedvese egy egyszerű, rövid, de annál romantikusabb bejegyzésben kívánt boldog születésnapot Palvin Barbarának, akkor azt írtuk a bejegyzésről, hogy annak ellenére, hogy egy megkésett születésnapi köszöntésről van szó, mégis tökéletes, és olyan romantikus, amilyenről sokan álmodoznak.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse a velencei filmfesztivál legmesésebb párosa

Boldog születésnapot kívánok a legjobb embernek, akit ismerek. Áldottnak érzem magam, hogy a párod lehetek, és az életem minden értelemben jobbra fordult, mióta találkoztunk azon a New York-i napon. Szeretlek, és büszke vagyok arra az emberre, akivé váltál, és akivé válsz majd a jövőben. Még sok ilyen szép napot!

– írta akkor Sprouse.

A modell ragyog az új fotóin

Palvin Barbara a Jimmy Choo 2022-es téli Snow Capsule nevű kollekciójának arca, mely néhány nappal ezelőtt debütált, és kiegészítők mellett ombre hatású csizmát és pufidzsekit is lehet találni a kollekció darabjai között. A modell pedig újra bebizonyította, hogy neki aztán tényleg minden jól áll.

Ez történt mostanában a sztárokkal:

Ez is érdekelhet

Balogh Eleni is nagyban készül a ma esti GLAMOUR Women of the Year gálára

Balogh Eleni is nagyban készül a ma esti GLAMOUR Women of the Year gálára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói