Palvin Barbara csak úgy tündököl új fotóin

Ha valakitől szívesen inspirálódunk divat téren, akkor az Palvin Barbara: imádtuk a nyári, Sziget Fesztiválos szerelését, és a téli hónapokban is igazi ikonnak számít. Most például a Jimmy Choo új kampányában ragyogja be a szezont.

Palvin Barbarának minden évszak jól áll
Palvin Barbarának minden évszak jól áll
Fotó: Balogh László/Getty

Palvin Barbara Magyarország büszkesége, és kétségtelen, hogy neki minden IS jól áll. Igen, még a pufikabátok is. Ez pedig számunkra is remek inspirációt adhat ahhoz, hogy összeválogathassuk a legcsinosabb téli szetteket.

Már készülhetünk a síszezonra!

Barbara a Jimmy Choo 2022-es téli Snow Capsule nevű kollekciójának arca, mely néhány nappal ezelőtt debütált. A kapszulakollekció kiegészítők terén olyan praktikus darabokat tartalmaz, mint a vízálló kötött zoknik, a trendi telefontokok vagy a táskák, de a főszerep természetesen az ombre színekben pompázó csizmán és azzal tökéletesen harmonizáló pufidzsekin, valamint a monokróm, fekete-fehér darabokon van. A kampányfotók mesés sminkjéért egyébként Hadeel Tal, természetes tincseiért James Rowe, a gyönyörű képekért pedig Dan Beleiu fotós felelt.

Az élete egy nagy sikersztori

Palvin Barbara még csak jövőre ünnepli a 30. születésnapját, de már egy egész életre való sikerszériát tudhat maga mögött. 13 évesen kezdett el modellkedni (belegondolni is elképesztő, hogy még mindig csak a 20-as éveiben jár, de már 17 éve dolgozik a szakmában), és azóta megszámlálhatatlan dolog történt vele. Azon túl, hogy a legnagyobb világmárkák felkéréseinek tett eleget és a Victoria Secret angyala is volt, a magánéletében sincs oka panaszra.

Palvin Barbara végzet asszonyának öltözött a Knives Out premierjén

A szívdöglesztő Dylan Sprouse amerikai színésszel 2018 óta alkotnak egy párt és a nagy szerelem azóta is töretlen, amit mi sem bizonyít jobban, mint Dylan Barbinak küldött romantikus üzenete a modell 29. születésnapjára. Egy időben New Yorkban éltek, majd közösen vettek telket, ahol új álomotthonuk épül majd fel. Lehet, hogy lassan családot is alapítanak?

Te is tündökölnél télen? Cikkeinkből ihletet meríthetsz:

Ez is érdekelhet

7 érzéki mozdulat, amitől bármelyik férfi beindul

7 érzéki mozdulat, amitől bármelyik férfi beindul

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói