Palvin Barbara rövid hajjal hódít, valami istenien áll neki

2022.november.11.

Nehéz olyan ruhát, sminket, stílust vagy frizurát mutatni, ami ne állna fantasztikusan Palvin Barbarának. Nyilván gyönyörű, rendben van önmagával és hihetetlenül erős a kisugárzása is. És bár imádjuk a hosszú, leomló barna fürtjeit, új fotójával bebizonyította, hogy a rövid haj is igazi jolly joker számára.

Palvin Barbara csodálatos frizurával pózol a velencei filmfesztiválon
Palvin Barbara csodálatos frizurával pózol a velencei filmfesztiválon
Fotó: Getty Images/Elisabetta A. Villa

Modellmunkái miatt volt már vörös, pózolt rövid, tépett hajjal, de a vörös szőnyegről általában természetes hajjal jelentkezik be - kivéve az idei velencei filmfesztiválon, ahol Palvin Barbara az Armani Beauty arcaként volt jelen, és ahol olyan kedves, játékos, és egyúttal pimasz rövid bob frizurával jelent meg, amit azóta is imádunk - és egyúttal kicsit hiányolunk is. Úgy tűnik, Barbara nosztalgikus hangulatban van, ugyanis egy nagyon bájos fotót osztott meg, melyen szerelme, Dyan Sprouse társaságában pózol. A piros ajkak és az azzal harmonizáló ruha, valamint bob fazon igazi múltidéző (ráadásul duplán), és fantasztikusan kiemeli Barbara gyönyörű arcvonásait.

Természetesen nem egy merész hajvágásról van szó, bár a mellékelt kép alapján nagyon is illene ez a fazon Barbarához, mindössze egy nap erejéig, paróka segítségével élte meg a Sophia Loren-pillanatot. Ha nem emlékeznél rá, milyen gyönyörű frizurákkal jelent meg a fesztiválon, most pótolhatod, és eldöntheted: a szoborszerű, művészi konty áll neki legjobban, az extra hosszú, görög istennőket idéző frizura tetszik, esetleg ez a mostani, rövid verzió a kedvenced.

Jól állnak neki a szélsőségek

Ha azt hiszed, ez a mostani verzió rövid, akkor egy pillanatra emlékeztetnénk arra a török Vogue címlapra, amin ennél is rövidebb fazonnal pózolt. De Barbara akkor is bevállalós egy-egy projekt erejéig, ha új hajszínről van szó. Andrew Bazzi Miss America című számához készült videóklipjében például derékig érő platinaszőke parókát viselt.

Szóval Barbara egy olyan kaméleon, aki időről időre eszünkbe juttatja: a külsőnkkel játszani, folyamatosan kísérletezni és megújulni ér, ennek pedig igenis élhetünk az átmeneti, játékos megoldásaival.

Kávé mellé sztárhírek:

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói