Hollywood temette, de Lindsay Lohan visszatért, és jobban néz ki, mint valaha!

A világ lélegzet-visszafojtva várta a színésznő nagy visszatérését. Együtt rajongtunk érte a 18 évvel ezelőtti Bajos csajokban, és egy emberként szurkoltunk neki, hogy ki tudjon jönni a hosszú éveken át tartó mélypontból. Igen, sokáig valóban Lindsay Lohan botrányaitól volt hangos a sajtó, de végül képes volt felállni a padlóról. És csak ez a lényeg.

Lindsay Lohan karácsonyi filmje november 10-én debütál a Netflixen
Lindsay Lohan karácsonyi filmje november 10-én debütál a Netflixen
Fotó: Profimedia

Lindsay Lohan élete és karrierje az utóbbi évtizedben mélyrepülésbe kezdett: drog- és alkoholfüggőséggel küzdött, és többször megfordult a rehabon is. Sokáig úgy tűnt, hogy vállalhatatlan viselkedése miatt örökre ultimátumot kapott Hollywoodtól, de mindenkinek jár esély az újrakezdésre, és úgy tűnik, ő élt is vele.

Eljött az idő a nagy visszatérésre

Új filmje, a Karácsonyi románc 2022. november 10-én, azaz ma debütál a Netflixen. A szerep tökéletesen illeszkedik Lindsay Lohan izgalmas személyiségéhez: gyönyörű, vagány és nem ismer lehetetlent. A romantikus vígjátékban minden adott ahhoz, hogy felhőtlenül szórakozhassunk és ráhangolódhassunk az ünnepekre: nevetés, szerelem, karácsonyi fények, havas táj, egyszóval az az igazi, hamisíthatatlan téli hangulat.

Lindsay Lohan elragadó volt új karácsonyi filmje bemutatóján
Fotó: Getty Images /Bryan Bedder / Stringer

Lindsay a Netflix hivatalos oldalán így jellemezte karaktert:

Extravagáns. Temperamentumos. Elbűvölő.

A film szerint az elkényeztetett örökösnő, Sierra Belmont síbalesetet szenved, melynek következtében amnéziában szenved. Az ilyen témájú filmeket sokszor romantikus köntösbe csomagolják, és ez most sem lesz másként. Bár Sierra már menyasszony, a váratlan kalandban egy új szerelem köszönt rá, ami ellen eleinte minden porcikájával tiltakozik. Szóval Lindsay Lohan egy igazi drámakirálynőt alakít, de legyünk őszinték: zseniálisan áll neki! Az sem elhanyagolható szempont, hogy a könnyed kis film nem csak kikapcsolódást ígér, hanem a karakter jellemfejlődését is végigkövethetjük benne.

Legfrissebb sztárhíreink egy kávé mellé:

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói