Jennifer Lopez őszintén mesélt gyerekkori traumáiról, szigorú édesanyjáról és bizonytalanságairól

2022. november 9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jennifer Lopezről mostanában a szerelem és a házassága miatt olvashattunk többet, pedig amellett, hogy követői számára is megmutatja, mennyire boldog, lázasan készül az új filmjére is, ami - szerinte legalábbis - egy nem szokványos szerelmi történet.

profimedia-0492595111
Jennifer Lopez boldog, de ez nem volt mindig így
Fotó: Profimedia

Lenyűgözően néz ki a Vouge címlapján Jennifer Lopez, a vele készült interjúban pedig többek között arról beszélt, hogyan találta meg a boldogságot. A színésznő-énekesnő jelenleg az Atlas című netflixes filmjén dolgozik, ami a leírás szerint egy egyszerű sci-fi akcióthriller, Lopez boldogságát pedig mi másban lehetne jobban mérni, mintsem abban, hogy az interjúban arról beszél, hogy ebben is megtalálta a romantikát. A filmben egy katonai hírszerzési elemzőt alakít, akit a mesterséges intelligencia egy potenciálisan halálos formájának újrakonfigurálásával bíznak meg. Nem egy hagyományos romantikus sztori, és nem is egy klasszikus szerelmi kaland bontakozik ki belőle, Lopez ettől még a magánéletében átélt szerelmet bele tudja csempészni a munkájába is.

HIRDETÉS

Felvette férje nevét, és ez sokaknak nem tetszett

Jennifer Lopez hivatalosan már Mrs Affleck, emiatt a New York Times egy véleménycikket is közölt, melyben aggodalmukat fejezték ki, hogyan hat ez az üzenet a nők jogaiért vívott harcra. Pedig Lopez szerint a képlet egyszerű: őt továbbra is mindenki Jennifer Lopeznek fogja hívni, de büszke a férjére és arra, hogy ő a felesége, és szerinte ebben nincs semmi hatalmi kérdés, egyszerűen romantikusnak találja. „A saját életemet és sorsomat irányítom, erős nőnek, embernek tartom magam. Megértem, hogy az embereknek vannak érzéseik ezzel kapcsolatban. De ha tudni akarod, hogy én mit érzek, akkor egyszerűen azt gondolom, hogy ez romantikus. Hagyományt és romantikát jelent számomra." Az újrakezdett kapcsolatukról azt mondja, hogy őket is meglepte, hogy sikerült újra feléleszteni a szerelmüket, és ilyen mesebeli lett az egész, de azt mondja, hogy ez nem biztos, hogy mindenkinél működne. Szerinte ők szerencsések voltak.

Jennifer Lopez és Ben Affleck összeöltöztek, és ennél nem látsz ma édesebbet

Jennifer Lopez és Ben Affleck összeöltöztek, és ennél nem látsz ma édesebbet

Sokat változott a karrierje alatt

Az 53 éves Lopez túl van több mint 30 filmen, 8 stúdióalbumon, saját márkát épített, és karrierje közel sincs leszállóágban. Miközben az egész világ végigkövette a nem túl szerencsés párkapcsolatait, felbontott eljegyzéseit. Bár mindig is nyitott volt a sajtó és a rajongói irányába, de mégis azt érzi, hogy azért épített maga köré falat. A karrierje kezdetén ő volt “lány a Bronxból” nem is fogta magát vissza azzal kapcsolatban, hogy kimondja, amit gondol, ez azonban az Affleckkel való szakítása környékén visszacsapott, és a sajtó a durva, rasszista megnyilvánulásoktól sem fogta vissza magát. Ezek után Lopez felvértezte magát, és ha nem is falat, de - ahogyan ő fogalmaz - erőteret épített maga köré.

Az American idol segített, hogy visszataláljon önmagához

Miután elvált Marc Anthony énekestől 12 évvel ezelőtt, úgy érezte, elképesztően magányos. Szingli nő lett az ikreivel, és karriere és a magánélete is a padlón volt. Elvállalta, hogy az American Idol zsűritagja legyen, és nem gondolta volna, hogy ez ennyit dobhat a karrierjén. „Noha verseny volt és valóságshow, amiben még sosem volt részem, egészen addig csak azt látták az emberek, amit a média mesélt rólam. Szerettem a srácokkal találkozni, mert tudtam azonosulni az álmaikkal. Sok mindent láttak az emberek a műsoron keresztül, de mindenek előtt azt gondolom, hogy meglátták a szívemet. Hogy vicces, és kedves ember vagyok” - mesélte lopez az interjúban.

Ezzel egyidőben jobban megismerte magát és a kapcsolatait, és rájött, hogy nem szabad a saját maga boldogsága elé helyezni másokat, csak a gyerekei számítanak. Figyelte magát, tanult az előzményekből, és összerakta a darabokat, hogy milyen korábbi traumája miatt csinálja azt, amit.

Félt az édesanyjától, de tisztelte őt

Szigorú nevelést kapott, minden vasárnap templomba kellett járnia, de közben édesanyja volt az is, aki idejekorán megismertette vele a musicaleket, támogatta a gyerekei sportkarrierét. Igaz, Lopez arról is beszélt az interjúban, hogy az anyja sokszor túlterhelte a gyerekeit, és testi fenyítést is alkalmazott. „Tiszteltük őt, de féltünk is tőle. Megtette, amit kellett, hogy rendben tartson minket”. Édesapja sokszor volt elérhetetlen a család számára, Lopez meditáció, pszichoterápia, pszichológus és életvezetési tanácsadás segítségével küzdött meg a gyermekkori traumáival.

„Nem tartozom a megkínzott művészek közé. Óriási szomorúságot éltem át, mint bárki más az élete során. De mikor a kedvenc zenéimnek vagy a művészetemnek élek, akkor boldog vagyok, és szeretetet érzek” - mondja, és az interjúban arról is beszél, hogy a színészet mellett visszatér a zenéhez is, készül az új lemeze. Jennifer Lopeznek nagyszabású, multimédiás tervei vannak jelenlegi zenei projektjével kapcsolatban. A Pink Floyd The Wall módjára szeretne zenei odüsszeát létrehozni – mondja –, de a reményről és a szeretetről szóló üzenettel.

Sőt az interjúban arról is mesélt, hogy sosem érezte magát otthonosan a sztárvilágban, de most már nem is igazán érdekli ez. „Mindig is kívülállónak éreztem magam a divatvilágban, a zenei világban, a filmvilágban. Úgy érzem, mindenki ismeri egymást, és az összes művész beszélget, te pedig elmész a Met-bálra, és az összes lány együtt lóg, és én nem tartozom közéjük. Lehet, hogy ez csak a bizonytalanság. Nem azért, mert antiszociális vagyok, vagy nem akarok barátkozni.”

10 inspiráló idézet Jennifer Lopeztől, ami neked is erőt ad

10 inspiráló idézet Jennifer Lopeztől, ami neked is erőt ad

Most már kimondja, ha valami nincs rendjén

Karriere elején eszébe sem jutott volna, hogy politikai kérdésekben állást foglaljon, de aztán ez megváltozott. „Nem volt önbizalmam, és nem akartam hibázni. De eljutsz arra a pontra az életedben, amikor rájössz, hogy ha valami nincs rendben, akkor kimondod.” - többek között Super Bowlos fellépésén sem rejtette véka alá a véleményét arról, hogy meg kell védeni a gyerekeket. Erre tanítja a gyerekeit is, hogy legyen véleményük, és azt ne szégyelljék. „Azt akarom, hogy a gyerekeim kiálljanak magukért és a számukra fontos dolgokért. Azt akarom, hogy a világ összes kislánya hangos legyen. Hangoskodj! Szólj, ha baj van. Ne félj!”

Olvass még többet Jennifer Lopezről

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton ruhái nagyon fontos üzenetet hordoznak a divattörténész szerint, íme a megfejtésük

A Bridgerton ruhái nagyon fontos üzenetet hordoznak a divattörténész szerint, íme a megfejtésük

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)