Jennifer Lopez három lélegzetelállító Ralph Lauren ruhát viselt az esküvőjén - KÉPEK

Jennifer Lopez és Ben Affleck 20 évvel azután, hogy lemondták az esküvőjüket és felbontották az eljegyzésüket, idén örök hűséget fogadtak egymásnak immár második alkalommal, ezúttal Affleck Georgia állambéli birtokán barátaik, családjuk jelenlétében, úgy, ahogyan azt egyébként annak idején el is tervezték.

Jennifer Lopez három lélegzetelállító Ralph Lauren ruhát viselt az esküvőjén - KÉPEK
Fotó: Getty Images

Egy hónappal korábban kötötték össze hivatalosan is az életüket Jennifer Lopez és Ben Affleck egy gyors éjféli Las Vegas-i esküvő keretében Elvis híres kápolnájában, ahol oly sok sztár és egyébként mindenféle halandó már megfordult hasonlóképpen. Akkor azt hittük, hogy a tündérmese itt be is teljesült, de hamar kiderült, hogy a friss házasok terveznek még egy hatalmas bulit barátaik és családjuk körében is, ahol egymásnak Isten színe előtt is örök hűséget fogadnak Jay Shetty élettanácsadó és podcaster guru levezénylésével.

Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodott, és nem is akárhol

Nos, az előzetes paparazzi fotókból már láthattuk, hogy a menyegző témája a csupa fehér volt, nemcsak a menyasszony és a vőlegény viselt fehéret, hanem ez volt a kérés az összes vendég részére is, így hófehér dekorációban, hófehér ruhában ünnepelték ezt a már igazán várva várt pillanatot.

Fotó: On The JLo

Jennifer Lopez az egyik kedvenc New York-i tervezőjének kreációját viselte a ceremónián. JLo és Ralph Lauren kapcsolata már hosszú időre nyúlik vissza, az amerikai tervező kreációjában vette át annak idején a CFDA ikon díját is, de a tavalyi Met gálán is Lauren tervezésben vonult végig a vörös szőnyegen.

Fotó: On The JLo

Az esküvőn azonban nemcsak egy, hanem egyenesen három egyedi tervezésű, hófehér Ralph Lauren couture darabot viselt: az első, melyben az oltár elé vonult Ben Affleck oldalán - aki szintén fehér Ralph Lauren szmokingban volt -, gyerekeik kíséretében - ők is egytől egyig Laurent viseltek -, egy rendkívüli kreáció volt, melynek az uszályához több mint 500 méter anyagot használtak, amiből 1000 selyemzsebkendőt készítettek, hogy majd kézzel varrják fel a ruhára a romantikus, fodros hatás kedvéért.

Fotó: On The JLo

A második ruhán 30 ember dolgozott, hogy kézzel felfűzzék a gyöngysorokat és Swarovski kristályokat a mikro pliszírozott selyem tüllruhára, amiben az esküvőt követő partin jelent meg az 53 éves menyasszony.

Fotó: On The JLo

A harmadik kreáció egy levehető organza fátylas, szintén uszályos csoda volt. Nem is tudjuk eldönteni, hogy a három ruha közül, melyik volt a legszebb. Te mit gondolsz?

Fotó: On The JLo

Az biztos, hogy elképesztő mennyiségű aprólékos, magasfokú kézműves szaktudás és munka kellett ezeknek a kreációknak a megalkotásához, ez már csak ebből a videóból is látszik:

A lehető legboldogabb, közösen eltöltött éveket kívánjuk Mr. és Mrs. Afflecknek!

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói