Jennifer Lopez álomszép ruhában tündökölt második esküvőjükön

2022.augusztus.21.

Amennyire visszafogott volt Jennifer Lopez és Ben Affleck első, július 17-én tartott esküvője, annyira megadták a módját a családdal és barátokkal való ünneplésnek, vagyis a második felvonásnak. Melynek égköve kétségtelenül Lopez hófehér Ralph Lauren ruhája volt.

Jennifer Lopez egy csodás Ralph Lauren ruhában mondta ki a második igent Ben Afflecknek
Jennifer Lopez egy csodás Ralph Lauren ruhában mondta ki a második igent Ben Afflecknek
Fotó: Getty Images /Daniele Venturelli

Nem indult túl fényesen Jennifer Lopez és Ben Affleck második – nem mellesleg háromnapos – mesebeli esküvője, miután a színész édesanyját kórházba kellett szállítani egy szerencsétlen baleset miatt. Szerencsére a nőt hamar kiengedték, és a pár – második – nagy napjában sem okozott különösebb fennakadást a sajnálatos eset.

Hogy kik ünnepeltek a párral? Természetesen jelen volt a színész régi jó barátja, Matt Damon, a világ valaha volt legnagyobb Bennifer drukkere, felesége, Luciana, a színész-rendező Kevin Smith, Jason Mewes, Jordan Monsanto és Patrick Whitesell is. A pár ugyanis úgy döntött, hogy első, kétszemélyes és elképesztően intim esküvőjük után tartanak egy olyat is, ahol mindenki jelen van, aki számít. És mi illik legjobban a 87 hektáros, 8,9 millió dolláros birtokon tartott luxusesküvőhöz? Egy tökéletes és álomszép Ralph Lauren menyasszonyi ruha, amit a Daily Mail oldalán közelebbről is megcsodálhatsz - Ben Affleck fehér szmokingjával együtt.

A pár állítólag nagyon boldog volt, hogy ezúttal gyermekeik is velük ünnepelhetnek, akik közvetlenül a pár mögött vonultak az oltár felé. A ceremóniát Jay Shetty podcaster és life coach vezette, és bár nálunk idén elhalasztották a gigantikus tűzijátékot, Benniferék esküvőjén természetesen az sem maradhatott el.

A fehér egyébként mindent meghatározott: a pár ruhája – akik egy csodálatos fehér folyosón haladtak - mellett a vendégek is fehérbe öltöztek, de fehér színben pompáztak a sátrak, a székek és a díszítés is, némi zölddel kiegészítve. A fehér zongoráról, és a kikötő mellett felállított asztalokról már nem is beszélve.

Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodott, és nem is akárhol

Egy párhoz közeli forrás még pénteken árulta el a POEPLE-nek, hogy egészen elképesztő terveik vannak, beleértve az esküvő előtti partit, a szertartást és rengeteg mókát is.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói