Mentőt hívtak Ben Affleck otthona elé a pár második esküvője előtt

2022.augusztus.20.

A sérülés szerencsére nem súlyos, már a kórházat is elhagyhatta az illető, és bár egy ilyen baleset sosem jön jókor, ennél rosszabbkor sajnos nem is történhetett volna. Ben Affleck és Jennifer Lopez második esküvője előtt kellett ugyanis mentőket hívni.

Jennifer Lopez és Ben Affleck összeházasodtak
Jennifer Lopez és Ben Affleck
Fotó: Getty Images

Igazi rémálom mentőt riasztani egy esküvő előtt, amire ezúttal Ben Affleck és Jennifer Lopez második nagy napja előtt volt szükség. A Daily Mail információi szerint a színész édesanyját, Christopher Anne Boldtet szállították a közeli kórházba, miután elesett és csúnyán megvágta a lábát fia Georgia államban található otthonában. Szerencsére Affleck gyorsan rátalált sérült édesanyjára, és még időben kihívta a mentőket is.

A lap forrása szerint a nő sérülése nem súlyos, és – ha kerekesszékben is –, de már el is hagyhatta a kórházat, miközben Ben és Jennifer végig vele voltak. A baleset egyébként pont akkor történt, amikor a vendégek elkezdtek megérkezni a második – egyébként háromnapos - esküvő próbavacsorájára.

Jennifer Lopez az esküvője napján is hű maradt önmagához

Megadják a módját

Bár a páros a legnagyobb titokban mondta ki az igent egy Las Vegas-i kápolnában, úgy tűnik, szeretnék elnyújtani az ünneplést annak örömére, hogy a sok éves szünet után ismét együtt vannak. Affleck és Lopez, a kétezres évek álompárja 2022 és 2004-ben járt jegyben, majd úgy tűnt, más mellett találják meg a boldogságot. A legélesebb hollywoodi hajtűkanyar volt, amikor tavaly áprilisban kiderült, Alex Rodriguezzel való szakítása után Jennifer Lopez ismét visszatért exéhez. És nem csak, hogy újra egy párt alkotnak, de idén, július 16-án örök hűséget is fogadtak, méghozzá meglepően privát és diszkrét módon. Most pedig a színész hatezer négyzetméteren elterülő birtokán ünnepelnek, ezúttal jóval pazarabb körülmények között, immár családjuk és barátaik körében.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói