Shawn Mendes beleszeretett egy 26 évvel idősebb nőbe, amivel az internet nem tud mit kezdeni

Shawn Mendes már egy ideje szingli, de most úgy néz ki, hogy végre rátalált a szerelem! A rajongók döbbenten állnak az énekes döntése előtt, de nézzük is, ki a választottja!

Shawn Mendes újra szerelmes
Shawn Mendes újra szerelmes – mi pedig nagyon drukkolunk neki!
Fotó: David Livingston/Gettyimages

Camila Cabello és Shawn Mendes egy évvel ezelőtt szakítottak, de a baráti kapcsolatuk azóta is töretlen. Elmondásuk szerint elfoglaltságaik miatt döntöttek a különválás mellett, egyes pletykák viszont arról szóltak, hogy a pandémia alatti karantén időszaka is megtépázta a kapcsolatukat. Ezt az ex-pár nem erősítette meg, azt azonban igen, hogy a szakítás ellenére emberként nagyon szeretik és tisztelik egymást, és a legjobb baráti státusz ugyanúgy megmaradt.

A doki a legnagyobb sztárokat kezeli

Shawn azóta szingli, de most azt rebesgetik, hogy újra eltalálta Ámor nyila, méghozzá a csontkovácsa, Dr. Jocelyne Miranda személyében. A sztárdoki a forgatások alatti szünetekben kezeli a hírességeket, így nagyon fontos szerepe van abban, hogy a művészek fizikuma megfelelő legyen. A rajongók egyelőre még csak találgatnak, Shawn és Jocelyne eddig még nem tette hivatalossá a kapcsolatukat, ám a róluk készült fotókon egyértelműen látszik, hogy több van köztük, mint szimpla barátság.

Olivia Wilde és Harry Styles szakítása sokkal fájdalmasabb, mint gondolnád

Egyértelmű, hogy odavannak egymásért

Együtt nevetnek, ölelkeznek, fogják egymás kezét, szóval látszik, hogy nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. A szépséges doktornőről azt érdemes tudni, hogy 50 éves, tehát jóval idősebb, mint a 24 éves Shawn Mendes, de a képek alapján minimum egy évtizedet letagadhatna. 20 éves egészségügyi tapasztalattal rendelkezik és számos hírességet kezelt már ez idő alatt, többek között Justin Bieber, Justin Timberlake, Omar Apollo, Hailey Bieber és Kendall Jenner csontkovácsa volt.

Az internet népe döbbenten áll a bimbózó románc előtt, sokan reagáltak negatívan, pedig láthatóan összeillenek és nagyon jól érzik magukat együtt! Mi drukkolunk, hiszen Shawn már igazán megérdemli a boldogságot.

Ezt történt mostanában a sztárvilágban:

Ez is érdekelhet

7 érzéki mozdulat, amitől bármelyik férfi beindul

7 érzéki mozdulat, amitől bármelyik férfi beindul

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói