Adam Levine felesége, Behati Prinsloo fehérneműben mutatta meg növekvő pocakját

Adam Levine és Behati Prinsloo harmadik gyermeküket várják, Behati alakja pedig bombasztikus, sőt, a várandósság még inkább megszépíti a gyönyörű modellt. Erről te is meggyőződhetsz, ha megnézed a fehérneműs képeit!

Adam Levine és  Behati Prinsloo harmadik gyermeküket várják
Adam Levine és Behati Prinsloo harmadik gyermeküket várják
Fotó: Getty Images/Amy Sussman

Az egykori Victoria’s Secret modell, Behati Prinsloo Instagram oldalán mutatta meg édes babapocakját, a fotósorozat pedig azért nagyon különleges, mert mindezt fehérneműben tette. A Hugh Lippe fotós által megörökített pillanatok bizonyára Behati és Adam Levine legszebb emléki lesznek, amikor majd évekkel később visszatekintenek ezekre a nagyon különleges képekre.

Nehéz időszakon vannak túl

Idén ősszel ütötte fel a fejét az a megcsaládi botrány, ami után kérdéses volt, hogy széthullik-e az idillinek tűnő életet élő család. Summer Stroh modell ugyanis színt vallott Tiktok oldalán, és lebuktatta a Maroon 5 frontemberét. Az egy éven keresztül tartó titkos viszonyt az énekes beismerte, és bár állította, hogy fizikai megcsalás nem történt, egyértelműen átlépett egy határt. Úgy tűnik, hogy felesége, Behati Prinsloo végül szemet hunyt a történtek felett, és kapcsolatuk átvészelte ezt a nehéz időszakot.

Itt a válasz, túlélte-e Adam Levine házassága a megcsalási botrányt

Vajon kisfiú vagy kislány lesz?

Nem kizárt, hogy ennek apropójából készült el ez a fotósorozat bizonyíték gyanánt, hogy a pár még mindig odavan egymásért és izgatottan várja a kisbaba születését. A 34 éves modellnek és a 43 éves Adam Levine-nek már van két gyermeke, a 6 éves Dusty Rose és a 4 éves Gio Grace, de a harmadik trónörökös nemét egyelőre még homály fedi.

Egy videoklip hozta össze őket

A pár 2014-ben házasodott össze és a megismerkedésük mesébe illő volt. Először egy közös barát mutatta be őket egymásnak, majd egy videoklip kapcsán levelezni kezdtek, és szinte azonnal egymásba szerettek. A kapcsolatuk igen viharos volt, egyszer szakítottak is, illetve a megcsalás körüli botrány is próbára tette a házasságukat. Úgy tűnik, hogy ezek a nehézségek sem tudták megtépázni kapcsolatukat és nagyon boldogok együtt.

Friss sztárhíreink egy finom kávé mellé:

Ez is érdekelhet

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói