Kemény üzenettel tért vissza az Instagramra Adam Levine felesége, Behati Prinsloo

Behati Prinsloo visszatért az Instagramra, és azonnal meg is mutatta, mi a véleménye mindarról, ami vele történt az elmúlt időszakban.

Adam Levine Behati Prinsloo
Adam Levine és Behati Prinsloo még 2019 augusztusában
Fotó: Juliano/X17online.com / Northfoto

Adam Lavine bevallotta, hogy bár fizikailag sosem csalta meg állapotos feleségét, valóban túllépett egy határt, ami miatt nyilvánosan elnézést is kért. Úgy tűnik, a pár kapcsolata túlélte a megpróbáltatásokat, de az egész botrány nem múlt el nyomtalanul.

Bemutat a világnak

Pénteken a 34 éves szupermodell egy visszaemlékező fotót osztott meg az Instagram-storyba, amelyen feltartja a középső ujját és kinyújtja a nyelvét. Ez két olyan mozzanat, amit valószínűleg nem kell túlságosan magyaráznunk, az egész világon ugyanazt jelenti. A képet ezen a linken lehet megnézni.

A Victoria's Secret modell felirata előtt álló színpadon Prinsloo fekete felsőt visel, rövidnadrágot, a megjelenését fekete harisnyával és vagány, piros, pántos tűsarkúval dobta fel. Ez az első fotó, amit a jelenleg várandós modell azóta posztolt, hogy férje hűsége megkérdőjeleződött.

Adam Levine bevallotta, tényleg hónapokig csalta-e a várandós feleségét

A szeretőjéről nevezné el a gyermekét?

A vádakat Sumner Stroh Instagram-modell hozta fel, aki bár nem nevezte meg a pontos időpontokat, de azt állította, hogy egy évig viszonya volt az énekessel. Ennek igazolásaképpen üzenetváltásokat mutatott be, többek között arról, hogy Levine megkérdezi tőle, mit szólna, ha a Prinslooval közös gyermeküknek a Sumner nevet adnák.

A Maroon 5 énekese szintén egy Instagram-bejegyzésben reagált a vádakra. Azt mondta, hogy rosszul ítélte meg a helyzetet, és valóban nem szabadott volna a feleségén kívül bármilyen nővel ilyen kacér stílusban kommunikálnia. Azt állítja, hogy viszonya nem volt, de átlépett egy határt, amit nagyon sajnál.

Ezen az október 9-én készült fotón úgy tűnik, hogy Adam Levine és Behati Prinsloo között minden rendben.
Fotó: Profimedia

Levine minden felelősséget vállalt

A bejegyzésében azt mondta, hogy mindent megtesz, hogy helyrehozza, hiszen a felesége és a családja a legfontosabb számára, sajnálja, hogy kockáztatta a kapcsolatukat. Mindenkit biztosított, hogy többé nem fordul elő ilyen, és azt is mondta, hogy a kapcsolatuk túl fogja élni ezt a nehéz időszakot.

Fizikai viszony nem volt

Egy Levine-hez közel álló forrás arról beszélt, hogy az énekes az ismerősöknek is elmondta, hogy mennyire sajnálja, és hogy fizikai megcsalás valóban nem történt. Úgy tudni, egyszerre három nővel is váltott félreérthető üzeneteket, de egyikkel sem került sor fizikai kapcsolatra, akkor sem, ha bármelyikük mást állít. A barátai szerint Levine csak figyelemre vágyott, a barát szerint Levine ugyanis messzeföldön híres arról, hogy szereti, ha rá irányul a figyelem, és a Covid időszaka alatt az elszigeteltség miatt úgy érezte, hogy ebből nem kap otthon eleget. Ugyanakkor az is biztos, hogy ő és Pribsloo nem szakítottak, nem is válnak, és az énekes most mindent megtesz, hogy visszanyerje felesége bizalmát.

Még több sztárhír:

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói