10 sztár, aki kísértetiesen hasonlít egymásra

Veled is előfordult már, hogy megnéztél egy filmet vagy sorozatot, és egyszer csak azon kaptad magad, hogy igenis feltűnik benne egy olyan sztár, akinek a nevét biztosan nem láttad a szereplők listáján? Nos, nem véletlen, hogy sokszor egy életrajzi film vagy sorozat karakterének kiválasztásakor is olyan zseniális eredmények születnek, mint ahogyan az Elizabeth Debicki Diana hercegnévé való átalakulásával történt.

10 sztár, aki kísértetiesen hasonlít egymásra
Fotó: Getty images/Glamour

Hollywoodban ugyanis bőven vannak olyan sztárok, akik hihetetlenül hasonlítanak egymásra. Ami pedig még különlegesebb, ha valóban nem egy szerep kedvéért alakulnak át, hanem szimplán, a mindennapi tevékenységeik közben, nyilvános eseményeken és a képernyőn egy kitalált vagy teljesen más karakter szerepébe bújva láthatjuk őket úgy, hogy közben akaratlanul is egy másik sztárra hasonlítanak.

Sarah Hyland és Mila Kunis

Sarah Hyland és Mila Kunis olyanok, mintha ikrek lennének
Fotó: Northfoto/GLAMOUR

A drámai mogyoró zöld szemeivel és Mona Lisa vigyorával a Modern család sztárja elképesztően hasonlít a bájos Mila Kunisra. Ezt pedig ők maguk is jól tudják: Sarah az Ellen DeGeneres Show-ban beszélt arról, hogy gyakran összetévesztik Milával. Olyannyira, hogy Mila meg is engedte neki, hogy ilyenkor úgy tegyen, mintha valóban ő lenne az. Annyi biztos, hogy a két gyönyörű színésznőt látva már igazán indokolt lenne egy film, amiben testvéreket alakítanak.

Zooey Deschanel és Katy Perry

Zooey Deschanel és Katy Perry magasan a kedvenc ikertornyaink
Fotó: Northfoto/GLAMOUR

Zooey szerint mielőtt Katy Perry világhírű lett volna, az emberek állandóan azt gondolták, hogy őt látják, ami alapvetően nem izgatta, az azonban kissé bosszantotta, hogy szerinte viszont csak minimálisan hasonlítanak egymásra. Most viszont örül, hogy Katy mára elég híres ahhoz, hogy nehezebben tévesszék vele össze. A maga részéről Katy azt mondta az MTV-nek, hogy mindig összetévesztették Zooey-val, ő azonban viccesnek találta.

Kate Hudson és Goldie Hawn ikrekként ragyogtak a vörös szőnyegen

Logan Marshall-Green és Tom Hardy

Tom Hardy, és a tartalék Tom Hardy, vagyis Logan Marshall-Green
Fotó: Northfoto/GLAMOUR

Az Upgrade - Javított verzió és a Venom sztárja közti elképesztő hasonlóságot a legtöbben egyszerűen csak tényként kezelik. Ami biztos, hogy a szemeik, az ajkaik, de még az orruk is meglehetősen hasonló. Plusz gyakran hasonló a borostájuk, a szakálluk, a frizurájuk vagy az általuk választott ruhadarabok is, akkor pedig aztán tényleg ember legyen a talpán, aki megmondja, éppen melyiküket látja maga előtt.

Isla Fisher és Amy Adams

De akkor sem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy Isla Fisher és Amy Adams valójában rokonok
Fotó: Northfoto/GLAMOUR

Mivel Isla Fisher remek humorérzékkel van megáldva, és nagyon is tisztában van azzal, minnyire hasonlít Amy Adamsre, egy alkalommal Amy arcával illusztrálta magát a családi karácsonyi üdvözlőlapjukra, majd férjével aláírták, és elküldték a szeretteiknek. A legviccesebb az, hogy senki sem vette észre a cserét, csak csupa olyan kedves visszajelzést kaptak, milyen aranyos volt az üdvözlőlap. Szerencsére Amynek sincs gondja a hasonlósággal, sőt rendszeresen örömmel is beszélget erről Islával.

Lucy Hale és Selena Gomez

Fotó: Northfoto/GLAMOUR

A Pretty Little Liars színésznőjét, Lucy Hale-t hét évadon keresztül láthattuk Aria Montgomery szerepében, és azóta is több remek alkotásban szerepelt, de ennek ellenére még mindig rendszeresen összetévesztik Selena Gomezzel. Sok évvel ezelőtt Twitteren pedig még azt is elárulta, hogy miután összetévesztették a népszerű énekesnővel, volt, aki megpróbálta elvenni a telefonját azért, mert fel akarta hívni Justin Biebert.

Még több érdekesség a sztárvilágból:

Ez is érdekelhet

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói