Adam Levine bevallotta, tényleg hónapokig csalta-e a várandós feleségét

2022.szeptember.20.

A Maroon 5 frontembere, Adam Levine hamarosan ismét apuka lesz, azonban nem ez az ok, amiért hirtelen a figyelem középpontjába került. Egy Instagram-modell ugyanis nyilvánosságra hozta levélváltásaikat, hogy alátámassza velük hónapokig tartó titkos viszonyukat.

Adam Levine 2014 óta tartó házasságát tette kockára
Adam Levine 2014 óta tartó házasságát tette kockára
Fotó: Getty Images /Axelle/Bauer-Griffin

Adam Levine és Behati Prinsloo 2014 óta házasok, és jelenleg harmadik gyermeküket várják a 6 éves Dusty Rose és a 4 éves Gio Grace után. Boldogságuk azonban nem felhőtlen, pláne azok után, hogy Summer Stroh Instagram-modell több, az énekessel folytatott privát beszélgetést is a napvilágra hozta. Elmondása szerint azért, mert szerette volna megelőzni, hogy egy barátja eladja a beszélgetéseikről készült képernyőfotókat a bulvársajtónak. A modell mindezt a Tiktokon tette közzé, amiben azt állítja, egy éven át tartott viszonya az énekessel.

Hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, Adam Levine az Instagramon reagált, amiben tagadja, hogy viszonya lett volna Summerrel, azt viszont elismeri, hogy nem volt helyes flörtölnie egy másik nővel, és valóban átlépett egy határt a kacér üzenetváltásokkal. Felelősséget vállal a dologért, élete legnagyobb hibájaként tartja számon, amit soha nem követ el újra, és állítsa szerint semmi más nem érdekli, mint a felesége és a családja. „Együtt túl leszünk ezen” – erősített rá az énekes, aki vallomása szerint proaktív lépéseket tett, hogy jóvá tegye a hibáját.

Nem ez az első, hogy megingott Adam Levine kapcsolata

Áprilisban még úgy nyilatkozott Adam Levine felesége, Behati Prinsloo, hogy házasságuk egyben nagyon erős barátság is, és eleve összeköti őket az érdeklődési körük. Annak ellenére pedig, hogy a gyerekek rengeteg időt és energiát emésztenek fel, igyekeznek előtérbe helyezni magukat párként is. Érdekesség, hogy e-mailben, egy közös barátjukon keresztül ismerték meg egymás, Adam Levine ugyanis egy kliphez keresett modellt. A e-mail váltásból hosszas levelezés, majd szerelem lett – még úgy is, hogy Prinsloo végül sosem vállalta el a projektet. Egy hónappal később viszont sor került az első személyes találkozóra is.

„Szerelem volt első látásra” – emlékeznek vissza, és bár rövid időre szakítottak, nem bírták sokáig egymás nélkül. „Két hónapig bírtuk, majd rájöttünk, hogy a lehető legrosszabb döntést hoztuk. Aztán újra összejöttünk, eljegyeztük egymást, majd össze is házasodtunk. Elég vad menet volt.” A pár azóta nemcsak családot alapított, de Calirosa néven egy saját tequila márkát is létrehozta.

Mutatjuk, mi történt az elmúlt pár órában a sztárokkal:

Ez is érdekelhet

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Evan Peters-ben a stáb tartotta az életet Jeffrey Dahmer-sorozat forgatása alatt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói