Olivia Wilde és Harry Styles szakítása sokkal fájdalmasabb, mint gondolnád

Napok óta Olivia Wilde és Styles szakításától hangos a sajtó. Attól függetlenül, hogy békében váltak el egymástól és továbbra is barátok maradtak, úgy tűnik, hogy a különválás mindkét félt megviselte - különösen a színésznőt.

Harry Styles és Olivia Wild két év után szakítottak
Harry Styles és Olivia Wild kapcsolata komolynak tűnt, de két év után mégis szakítottak
Fotó: Dia Dipasupil/Stefania D'Alessandro/Gettyimages

A páros az Olivia Wild által rendezett Nincs baj, drágám című film forgatása alatt melegedett össze, és majdnem két évig voltak együtt. A búcsú oka nem más, mint hogy a két híresség teljesen különböző életszakaszban van: míg a 28 éves Harry Styles turnézik, addig a 38 éves Olivia a gyermekeire és a munkájára koncentrál.

Barátként váltak el

Több forrás is megerősítette, hogy csak „szünetet tartanak”. A békében való elválást egyébként mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy Oliviát lányával, Daisy-vel (6) és fiával, Otis-szal (8) látták önfeledten táncolni és énekelni Harry Styles november 15-i Los Angeles-i koncertjén.

Azonban a történet itt nem ér véget, ugyanis a legfrissebb értesülések szerint Oliviát rettenetesen megviseli a szakítás. „Nehéz időszakon megy keresztül” – mondta egy bennfentes. „Voltak problémáik, de Olivia végig hitt abban, hogy együtt átvészelik a nehézségeket”. Sajnos nem így történt, úgyhogy a színésznő csalódott.

Harry Styles és Olivia Wilde a Nincs baj drágám forgatása alatt szeretett egymásba
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Getty Images

Nagy volt a dráma körülöttük

Kapcsolatuk során a párnak még a Ne aggódj, drágám című film körüli botrányokkal is meg kellett küzdenie, amit állítólag Olivia Wild és a főszereplő, Florence Pugh közötti viszály robbantott be. „Hatalmas volt a nyilvánosság általi nyomás rajtuk, és a kapcsolatuk alatt sok hullámvölgyön mentek keresztül” – mondta egy közeli barát a ex sztárpárról.

Oliva Wild szeptemberben a Vanity Fairnek egy remek hasonlattal adta meg a választ arra, hogy miért tartja titokban a Harry Styles-al való románcának részleteit: „Ha egyszer kinyitod az ablakot, nem lehetsz mérges, amiért bejönnek a szúnyogok."

Ha lemaradtál a Nincs baj, drágám körüli botrányokról, most képbe hozunk

Mindketten védik a magánéletüket

Harry Styles - aki a legtöbbet kereső 30 alatti híresség lett idén az Egyesült Királyságban - pedig augusztusban osztotta meg a Rolling Stone olvasóival, hogy magánéletét titokban szeretné tartani: „Soha nem beszéltem nyilvánosan a munkán kívüli életemről, és azt tapasztalom, hogy ez pozitív hatással van rám. Az embereknek mindig lesznek különböző változatai egy-egy szerelmi történettel kapcsolatban, és egyszerűen úgy döntöttem, hogy nem fogok időt szánni arra, hogy ezeket a szóbeszédeket javítgassam.”

Úgy tűnik, hogy a sajtó okozta nyomás sajnos mégis bekúszott a szerelmesek életébe, de hogy mit hoz a jövő, még számukra az rejtély. Mi mindenesetre nagyon drukkolunk, hogy újra egymásra találjanak és a „szünet” tényleg csak egy szünet legyen.

Olvass tovább a témában:

Ez is érdekelhet

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói