Már nem Ed Sheeran a leggazdagabb fiatal híresség

2022.november.4.

Sokáig vezette Ed Sheeran a leggazdagabb fiatal angol hírességek listáját, most azonban ennek vége szakadt, és idén ebben az aspektusban is új uralkodó vette át a trónt Angliában. Azért Ed Sheerant sem kell félteni, csak ő mostanra kiöregedett ebből a listából.

Vajon Millie Bobby Brown, Harry Styles, Florence Pugh vagy Dua Lipa keresett jobban idén?
Vajon Millie Bobby Brown, Harry Styles, Florence Pugh vagy Dua Lipa keresett jobban idén?
Fotó: Getty Images/Taylor Hill/Joseph Okpako/Kevin Winter

Minden évben összegyűjtik a legtöbbet kereső 30 év alatti hírességek listáját, és ez most sincs másképpen. A legjobban kereső huszonéves több mint 130 millió dollárral gyarapította a vagyonát, pedig még csak most bontakozik ki a karriere, és hát hol van még a nyugdíjtól... A listára azok kerülhetnek fel, akik még nincsenek 30 évesek, hírességek, és az Egyesült Királyságban vagy Írországban születtek, vagy ott töltik idejük nagyobb részét.

A húszas lista végén állnak

Lehet, hogy úgy tűnik, mintha azok, akik nem kerültek be a legjobban kereső 10 közé, nem is számítanának, de az igazság az, hogy az ő vagyonuk is jelentősen gyarapodott egy év alatt. Vegyük csak a 19. helyen álló 26 éves Sophie Turnert, aki 16.8 millió dollárral, azaz majdnem hétmilliárd forintos vagyont tudhat magáénak, és mégis csak a lista végéig jutott. Gerorge Ezra, Tom Holland, Millie Bobby Brown, Lewis Capaldi vagy éppen Stromzy is többet keresett nála, mégsem jutottak a legfelső tízes listába.

Millie Bobby Brown nem került a leggazdagabb tíz fiatal közé
Fotó: Northfoto

Nézzük, a legjobb tizet!

A tizedik helyen áll John Boyega, akit legtöbben a Star Warsból ismerhetnek. Ő valamivel több mint 33 millió dollárt keresett, ami 13 milliárd 400 millió forint, és némi apró. Őt előzi meg kolléganője, Daisy Ridley, akit szintén a Star Warsból ismerhet a közönség, és 41,4 millió dollárt keresett. Mindketten most töltik be a 30. életévüket, vagyis jövőre már nem szerepelhetnek ezen a listán, de valószínűleg ettől még tudnak majd örülni a jövő évi számlaegyenlegüknek is. A nyolcadik helyen szintén egy olyan személy áll, aki jövőre már nem szerepelhet a listán. Sam Smith Oscar-, Golden Globe-, valamint többszörös Grammy-díjas angol énekes-dalszerző 30 éves, és 43,4 millió dollárt keresett. Nem sokkal maradt le Zayn Malik vagyona mögött, akit pedig a One Directionből ismert Liam Pane követ a maga 54,456 millió dollárjával.

Daisy Ridley élete így fordult a feje tetejére a Star Wars-nak köszönhetően

Daisy Ridley a Star Warsból
Fotó: Northfoto

A legjobban kereső öt fiatal

Ha valaki most azt kérdezné, vajon kik lehetnek azok, akik még ennél is többet keresnek, ismertebbek és fiatalok is, akkor felfedjük a lista élén állókat. Az ötödik helyen áll Louis Tomlinson, akinek a neve szintén a One Directionből lehet ismerős, és a lista szerint 55,5 millió dollárra becsülhető a vagyona. Ő jövőre nem szerepelhet már a listán, azonban a 29 éves Niall Horan, igen. Ő szintén a One Direction tagja, így talán lehet sejteni, ki lesz még az, akiről szót ejtünk, de egyelőre nem áruljuk el, hogy mikor.

A legtöbbet kereső három fiatal

Rántsuk le a leplet arról, kik állhatnak a lista élén, de előtte azért jegyezzük meg, hogy bár láthatóan kevesebb a fiatal nő a listán, annak azért mégiscsak örülünk, hogy a dobogósok között a nők magasabb arányban képviseltetik magukat. Cara Delevingne is idén szerepelhet utoljára a listán, a vagyonát 73,3 millió dollárra becsülik. A második helyen pedig a mindössze 27 éves Dua Lipa áll, aki idén nyáron a Szigeten is bebizonyította, nem véletlenül a világ egyik legnagyobb sztárja. A keresetét 79,4 millió dollárra teszik. A lista élén pedig ki lehet most már következtetni, hogy ki áll:

Igen, Harry Styles az

Az énekes 28 éves, és 133,3 millió dollárra, azaz 54,4 milliárd forintnyi összegre becsülik a vagyonát. 2016-ban került fel először a gazdag fiatalok listájára.

Harry Styles lett a leggazdagabb fiatal angol híresség
Fotó: Profimedia

És hogy mire költi mindezt? Van egy háza Hollywoodban, egy lakása New Yorkban, és három lakást vett Londonban, amiket összenyitott, hogy nagyobb legyen (mi kérünk elnézést). Imádja a klasszikus autókat, gyűjti is őket, és ezek eddig mind olyan befektetések, amelyekből akár nyereséggel is tud majd kiszállni, ha úgy gondolja. Viszont nem feltétlenül erre hajt, hiszen sokat jótékonykodik is, és szívesen költ strasszos ruhákra, boákra és sellőjelmezre is.

Még több sztárhír

Ez is érdekelhet

Ennyi szex kell egy boldog párkapcsolathoz

Ennyi szex kell egy boldog párkapcsolathoz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

PR

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)