Jennifer Lopezé az év bejelentése

2022.november.26.

Az, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egymásra találtak, és romantikusan össze is házasodtak, talán az utóbbi évek egyik legszívmelengetőbb szerelmes sztorija. Most azonban sikerült az énekesnőnek még egyet csavarni ezen a történeten.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez hatalmas bejelentést tett!
Fotó: Profimedia

Húsz évvel ezelőtt jelent meg Jennifer Lopez This Is Me… Now című lemeze, amit Ben Affleck inspirált. Várható volt, hogy erre reflektálni fognak, de azt álmainkban sem gondoltuk, hogy így.

Sokk a közösségi médián

Az énekesnő ráhozta a frászt a követőire, mikor az Instagram és a többi közösségi oldala elsötétült, eltűnt az összes bejegyzése és feketére váltott a profilképe. Most már kiderült, hogy nem történt baj, csak az elmúlt időszak legfontosabb bejelentését készítette elő úgy, hogy az igazán nagyot szóljon.

Jön az új lemez

Jennifer Lopez egy nagyon különleges és beszédes videóban jelentette be kilencedik stúdióalbumát, ami a This Is Me…Now címet kapta, és az érdekessége, hogy az elmúlt két évtized érzelmi, spirituális és pszichológiai utazását idézi fel, ráadásul ezt az albumot is a Ben Affleckkel való kapcsolatának dedikálta.

13 új dal

Az új lemezre 13 új dal került fel, köztük olyanok, amelyeknek már a címeiből is kiderül, hogy a színészre utalnak. A “Dear Ben pt. II" és a "Midnight Trip to Vegas" mind-mind olyan utalások, amelyek egyértelműen a régi-új szerelemről szólnak. A kilencedik stúdióalbummal Lopez visszatért a dalszerzéshez, ő volt a lemez producere is, és azt is tudni lehet, hogy “soha nem látott sebezhetőséget” mutat be, vagyis egy nagyon őszinte és nagyon érezelmdús lemezre lehet számítani. A reményről, a hitről és az igaz szerelemről szól, amely soha nem hal meg – írta a közleményben.

Jennifer Lopez őszintén mesélt gyerekkori traumáiról, szigorú édesanyjáról és bizonytalanságairól

Különleges videó

A bejelentést egy különleges videóval tette meg, melyben a 20 évvel ezelőtti énjéből átvált a jelenlegi énjére, és itt újra meg kell jegyeznünk, hogy Jennifer Lopez esetében könnyedén kijelenthetjük, hogy az idővel egyre szebb lesz.

Már nagyon várták a rajongók

Lopez a legutóbbi lemezét 2014-ben adta ki A.K.A címmel, ezért nem túlzás azt mondani, hogy a rajongók már ki voltak éhezve az új dalokra. Most is hozzájuk fordult a bejegyzésében, azt írja, reméli, hogy sikerül újra a slágerlistákra kerülnie, mi pedig ehhez csak annyit tudunk hozzáfűzni, hogy hamarosan meg is lehet majd hallgatni az új, talán minden eddiginél érzelemdúsabb lemezt.

Fülig szerelmes

Az énekesnő és Affleck le sem tagadhatná, mennyire odavannak egymásért, minden egyes kép és bejegyzés erről árulkodik, sőt Lopez a legutóbbi interjújában is nagyon sokat mesélt szerelemről, romantikáról, küzdelmeiről és traumáiról.

Olvass még többet Jennifer Lopezről:

Ez is érdekelhet

Balogh Eleni is nagyban készül a ma esti GLAMOUR Women of the Year gálára

Balogh Eleni is nagyban készül a ma esti GLAMOUR Women of the Year gálára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói