Jennifer Lopez szerelmes videójától a legkeményebb szívek is ellágyulnak

Kedvenc hollywoodi álompárunk, Jennifer Lopez és Ben Affleck tündéri Instagram videót osztottak meg, amiből látszik, hogy 20 év után is teljesen odavannak egymásért!

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme örök
Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme örök
Fotó: Northfoto/picture alliance /Rocco Spaziani

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme az élő példa arra, hogy akiket egymásnak teremtett a sors, azok minden nehézség ellenére kitartanak egymás mellett. Így van ezzel az 53 éves Jennifer Lopez és az 50 éves Ben Affleck is.

Őket egymásnak teremtették

Történetük 21 évvel ezelőtt kezdődött a Gengszter románc forgatásán, amikor még csak baráti viszonyt ápoltak, ugyanis a színésznő akkoriban lett Chris Judd felesége. A házasság nem tartott sokáig, 2002 nyarán el is váltak és utána már egyenes út vezetett a beteljesüléshez: Jennifer és Ben már az év őszén eljegyezték egymást. Sajnos az esküvőre végül nem került sor, ugyanis 2004-ben szakítottak, és Jennifer végül Mark Anthony-hoz ment hozzá. Ben sem tétlenkedett, 2005-ben feleségül vette Jennifer Garnert, akivel nem kevesebb, mint 10 évig volt együtt, de az élet ismét közbeszólt: elváltak.

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmének története: a Bennifer elmúlt 20 évének legfontosabb állomásai

Megadták a módját

2021 nyarán végre minden rajongó álma valóra vált és a „Bennifer” pár újra egyesült. Esküvőjüket pedig idén júliusban, szűk körben és a legnagyobb titokban tartották meg Las Vegas-ban. Elvis híres kápolnájában már több sztár is kimondta a boldogító igent, ám Jennifer és Ben nem állt meg ennyinél: második alkalommal igazi mesébe illő helyszínen fogadtak örök hűséget egymásnak. Itt már velük ünnepelt a család és a barátok is, a gyönyörű mennyasszony pedig három lélegzetelállító Ralph Lauren ruhát viselt a nagy napon. Úgy tűnik, hogy a világraszóló menyegző méltóképpen prezentálja a házaspár megrendíthetetlen kapcsolatát; szerelmük azóta is töretlen, amit mi sem bizonyít jobban, mint ez cuki videó:

Légy naprakész a legújabb sztárhírekből:

Ez is érdekelhet

 A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói