Palvin Barbara halloween jelmeze mindent visz

2022.október.30.

A sztárok már ezerrel készülnek a halloweenra - van, aki nem is egy, de rögtön több jelmezt is megmutat a napokban, és látszólag nagyon komoly előkészületeket tesz, hogy valóban hasonlítson a kiválasztott személyre vagy karakterre - kivéve Palvin Barbara, aki úgy döntött, idén nem izgulja túl a kérdést.

Palvin Barbara
Palvin Barbara a Velencei Filmfesztivál nyitónapján
Fotó: ZUMA Press / Northfoto

A halloween a borzongás ideje, ilyenkor szedik elő a hírességek az ijesztő vagy éppen vicces, esetleg semmit sem takaró jelmezeiket, és sokan a házukból is szellemkastélyt varázsolnak, és nem félnek megmutatni azt a követőiknek sem (igaz, Kim Kardashian?).

Palvin Barbara nem így tett, és ez nagyon menő

A GLAMOUR rendszeresen foglalkozik a környezettudatossággal, a fenntarthatósággal és a bolygónk védelmével. A divatipar az egyik legszennyezőbb iparág, ezért is fontos, hogy a mindennapi egy-egy ruhával hosszabb távra tervezzünk, és ne csak egyszer vegyük fel azt. És a hírességek halloween jelmeze sokszor nem igazán felel meg ennek a kritériumnak. Palvin Barbara viszont nem szállt be ebbe, és idén halloweenkor nem vett csak azért egy új ruhát, hogy abban készítsen egy képet az Instagramra, hanem egészen egyszerűen elővette a múlt heti Octoberfesten viselt ruháját, és egy abban készült képet osztott meg.

Az eredmény? Elismerő szavak, csodálatos megjelenés, nem szokványos, de mégiscsak jelmeznek tűnő outfit, és nulla feleslegesen vásárolt ruhadarab. Egyszerűen imádjuk.

Ezer arca van

Az is igaz, hogy Palvin Barbarának eleve nincs is szüksége arra, hogy bármilyen jelmezt vásároljon, a modellnek ezer arca van, és nem fél megmutatni őket. Az Instagramját pörgetve az az érzése van az embernek, hogy állandóan megújul, mindig más, és folyamatosan húz egy meglepőt. Kezdjük ott, hogy smink nélkül is gyönyörű, de a Velencei filmfesztiválon például a megszokottnál jóval rövidebb hajjal jelent meg, ami szintén nagyon jól állt neki.

Palvin Barbara rövid hajjal hódít a velencei filmfesztiválon

Miss Amerikaént is tarolt

Júliusban egy klipforgatáshoz öltözött szépségkirálynőnek: hosszú, platinaszőke hajjal meglepő volt ugyan, de még ez is jól állt neki.

Ha pedig hiányozna a kicsit ijesztő halloweeni szett, akkor megmutatjuk a Serpentine plakátján.

Ha kell, dögös nő, ha kell, ártatlan kislány, és akár istennőként is meg tud jelenni, a modellnek nem kell ahhoz halloween, hogy teljesen új arcát mutassa.

Lehet, hogy a boldogság teszi

Évek óta elválaszthatatlan Palvin Barbara és Dylan Spouse, sokan találgatják mikor jön az esküvő, főleg, hogy ők is úgy nyilatkoznak, hogy a köztük lévő kötelék elválaszthatatlan. 2019-ben közös lakást vásároltak New Yorkban, a 2020-as lezárások alatt pedig realityt indítottak a közösségi médiában, hogy bemutassák, mivel is telnek pontosan a mindennapjaik.

"Nincs mire várni!" - üzeni a GLAMOUR Bookazine második lapszáma

Olvass többet a kapcsolatukról:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói