Itt a bizonyíték, hogy Palvin Barbara smink nélkül is gyönyörű

2022.szeptember.24.

Ennél stílusosabban nem is nyithatta volna meg a hétvégét Palvin Barbara: és ehhez még csak sminkre sem volt szüksége. Ha azok közé tartozol, akik alapozó, pirosító, rúzs és szempillaspirál nélkül egészen biztosan nem jelennek meg az online térben, ideje, hogy inspirálódj kicsit szabadság-fronton.

Palvin Barbara hangsúlyos sminkkel, de nélküle is elragadó
Palvin Barbara hangsúlyos sminkkel, de nélküle is elragadó
Fotó: Getty Images /Edward Berthelot

Imádjuk Palvin Barbara kisugárzását, és azt is, hogy rendre új arcát mutatja meg, amire a Velencei Filmfesztivál tökéletes példa volt: istenien áll neki szoborszerű, látványos frizura és a hangsúlyos szemsmink is, elragadó derékig érő fürtökkel, és azt is segített elképzelnünk, milyen lenne rövid, pimasz bob frizurával. Kétség sem fér tehát hozzá, hogy minden nyilvános megjelenése tökéletes, és nehéz bármi másra figyelni, ha ő is megjelenik a vörös szőnyegen – pláne, ha szerelme, Dylan Sprouse is mellette van.

Viszont annak is nagyon örülünk, hogy van egy természetes, laza oldala is, akit rendre megmutat az Instagramon. Ezúttal például egy kifejezetten őszi hangulató, őzbarna Alo szettben jelent meg (ne felejts el lapozni, különösen akkor nem, ha jól jönne egy kis motiváció, hogy rávedd magad a napi sportra). És bár kifejezetten imádjuk, amikor szebbnél szebb Armani sminkekben szelfizik, legalább ennyire fontosnak tartjuk, hogy smink nélküli fotóival az ilyen típusú reprezentációt is képviselje. Ragyogó, egészséges, hidratált bőr, egy kis napfény, ami optikailag eleve sokat dob az összhatáson, és semmilyen filterre nem lesz szükséged, hogy jól érezd magad a bőrödben, na meg hozzájárulj ahhoz, hogy az Instagram közelebb álljon a valósághoz.

„Felbonthatatlan kötelék” – Palvin Barbara és Dylan Sprouse különleges ékszerrel pecsételték meg szerelmüket

Éljen a természetes bőr - hibákkal együtt!

És nem ő az egyetlen híresség, aki alapozó és púder nélkül is vállalja a bőrét: Taylor Hill, a Victoria’s Secret 26 éves modellje évek óta küzd pattanásokkal, amiből nyilván kevés látszik, ha profi szakemberek gondoskodnak a sminkjéről, ő azonban sokat tesz azért a közösségi médiában, hogy a problémás bőrű nők ne érezzék azt, hogy el kellene bújniuk a világ elől.

Ahogy a Riverdale gyönyörű színésznője, Lili Reinhart sem gondolja, hogy szégyenkeznie kellene cisztás pattanásai miatt, sőt: szívesen osztja meg filléres trükkjeit is a követőivel, azt pedig, hogy normalizálja, pattanásos bőr igenis létezik, és ez teljesen rendben van, kifejezetten fontos feladatának érzi.

És ha valakik, akkor a Jenniferek ugyancsak verhetetlenek abban, hogy úgy fogadjuk el a valóságot, ahogy az van: Jennifer Aniston idén nyáron egyenesen a beachről posztolt sminkmentes fotót, melyen mindig tökéletes haja is pont olyan kócos és zilált volt, mint bármelyik halandóé strandolás közben. Jennifer Lopez pedig mi mással is ünnepelhette volna a privát tündérmeséjét (vagyis a Ben Affleckkel való első esküvőjét), mint egy boldog, ágyban pihenő reggeli szelfivel.

A boldogság a legjobb alapozó, de a biztonság kedvéért hagyunk itt néhány profi szépségápolási tanácsot is:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói