Billie Eilish lesz a 2023-as Sziget Fesztivál nagy durranása

Közel három tucat fellépő nevét osztotta meg a rajongókkal a Sziget Fesztivál, a felhozatal pedig pazarabb, mint valaha! A Billie Eilish-rajongók álma pedig végre valóra válik, ugyanis az énekesnő lesz a 2023-as Sziget legnagyobb durranása!

Billie Eilish felszántja majd a 2023-as Sziget Fesztivál Nagyszínpadát
Billie Eilish felszántja majd a 2023-as Sziget Fesztivál Nagyszínpadát
Fotó: Cindy Ord/MG22/Getty Images

Korunk világsztárja, az Oscar-, Golden Globe-, és sokszoros Grammy-díjas Billie Eilish lép fel jövő nyáron a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán. 2022-ben a legnagyobb nevek között a teljesség igénye nélkül Dua Lipát, Calvin Harrist és Justin Biebert is köszönthettük, így az idei Szigetet – a rajongók visszajelzései alapján – az elmúlt évek legsikeresebbjének tartják. Úgy látszik, hogy a szervezők még mindig tudnak újat mutatni, ha 2023-ban Billie Eilish-t választották a fesztivál egyik egész estés fellépőjének.

Ő lesz a fesztivál királynője

„Amikor felmerült a lehetőség, hogy Billie Eilish-t meg tudjuk hívni a jövő évi fesztiválra, olyan döntést kellett hoznunk, amit nagyon ritkán teszünk meg: egy nappal eltoltuk a Szigetet, és most örömmel mondhatjuk, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb sztárja a Sziget Nagyszínpadán lép fel 2023-ban” – jelentette be Kádár Tamás főszervező Billie Eilish fellépését.

A jövő évi Sziget augusztus 10-én kezdődik és 15-ig tart, arculata pedig már most kirajzolódni látszik. Billie Eilish mellett olyan húzónevekkel találkozhatunk, mint amilyen a nagy visszatérő David Guetta, a Florence + the Machine és a Foals. Régi ismerősként, de új dalokkal lép színpadra az Imagine Dragons, illetve pótolja tavaly lemondott koncertjét Sam Fender. A One Directon egykori énekese, Niall Horan is tiszteletét teszi nálunk, akinek egyébként a Sziget lesz a fesztiválturnéjának egyik állomása.

Nem csak tehetséges, a divatban is az élen jár

Billie Eilish a 2022-es LACMA Art + Film gála vörös szőnyegén mutatta meg szerelmét, Jesse Rutherford énekest. Az énekesnő extravagáns stílusához méltóan egy elképesztő darabban pózolt, amellyel bebizonyította, hogy neki minden jól áll. A páros tetőtől talpig Gucciban öltözött össze, Billie selyem hálóinget és földig érő köntöst, Jesse pedig ugyanilyen inget és nadrágot viselt.

Alig várjuk, hogy az énekesnőt láthassuk a 2023-as Sziget Fesztivál Nagyszínpadán és biztosak vagyunk benne, hogy a legismertebb dalai mellett új szerzeményekkel is elkápráztatja majd rajongóit.

Billie Eilish és Jesse Rutherford összeöltöztek a 2022-es LACMA Art + Film gáláján
Fotó: Getty Images /Axelle/Bauer-Griffin

Friss sztárhíreink egy kávé mellé:

Ez is érdekelhet

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói