Billie Eilish egy Gucci takaró alatt mutatta meg új szerelmét

Ennél kényelmesebb megjelenést el sem tudnánk képzelni: Billie Eilish és szerelme, Jesse Rutherford tetőtől talpig Gucciba burkolózva, sziesztára készen léptek a vörös szőnyegre.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin
Billie Eilish a 2022-es LACMA Art + Film gáláján | Fotó: Axelle/Bauer-Griffin
Fotó: Gettyimages.com

Először debütált a vörös szőnyegen Billie Eilish és szerelme, az énekes Jesse Rutherford a 2022-es LACMA Art + Film gáláján. A páros egy hatalmas Gucci takaró alatt pózolt a fotósoknak, amelyet rövidesen le is vetettek magukról, hogy alvásra készen megmutassák Gucci-pizsamájukat.

Billie Eilish és Jesse Rutherford egy Gucci takaróba burkolózva debütáltak a vörös szőnyegen | Fotó: Michael Kovac
Fotó: Gettyimages.com

Szép álmokat!

Billie Eilish Gucci-logókkal borított selyem hálóinget és földig érő köntöst, míg Jesse Rutherford ugyanilyen inget és nadrágot viselt a hatalmas Gucci takaró alatt. Mindketten Gucci cipőket vettek fel, az énekesnő ráadásul egy monogramos alvómaszkot is választott a márkától.

Billie Eilish és Jesse Rutherford tetőtől talpig Gucciban | Fotó: Axelle/Bauer-Griffin
Fotó: Gettyimages.com

Billie Eilish őszintén vallott arról, milyen traumákat okozott számára, hogy 11 évesen pornót nézett!

Tíz év korkülönbség

A húszéves Billie Eilisht és a harmincegy éves Jesse Rutherfordot először októberben látták együtt, pár napja pedig az Instagramon tették hivatalossá a kapcsolatukat: Billie halloweeni Instagram posztjának képeit lapozgatva Rutherford bohócként, majd öregemberként is feltűnik.

A páros rengeteg kritikát kapott a rajongóktól korkülönbségük miatt, mondván az énekesnő legálisan még nem is ihat alkoholt az Egyesült Államokban. A szerelmesek humorosan vágtak vissza az ítélkezőknek, amikor egy babának és egy öregembernek öltöztek halloween alkalmából – jelmezük a fenti poszt képei között is látható.

Míg sokan háborogtak a korkülönbségen, mások továbbra is támogatják az énekesnő boldogságát, aki egyébként eddig is csak nála idősebbekkel volt kapcsolatban: 2018 és 2019 között a nála öt évvel idősebb Brandon 'Q' Adams rapperrel, 2021 és 2022 között pedig a tíz évvel idősebb Matthew Tyler Vorce színésszel – és elég maradi dolog emiatt ítélkezni felette.

Képbe hozunk a sztárvilág híreivel:

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói