Madonna új videója halálra rémisztette a rajongókat

2022.november.5.

Eddig sem követte a szabályokat, nem törte magát, hogy elfogadják, és biztosak lehetünk benne, hogy nem 64 évesen kezd el beállni a sorba. A közösségi oldalain egyre aktívabb Madonna ismét gondoskodott róla, hogy gondolkodóba ejtse rajongóit - még a leghűségesebbeket is.

Madonna 64 évesen is kitartóan folytatja forradalmát
Madonna 64 évesen is kitartóan folytatja forradalmát
Fotó: Profimedia

Madonna évtizedek óta vívja a maga forradalmait, és teszi ezt általában a legnagyobb ellenszélben. Kritikusai most is bőven akadnak, akik rendre belekötnek: vagy az extrém külsejét kritizálják, vagy a meglepő videóit nem igazán tudják hova tenni, a plasztikai beavatkozásoktól radikálisan megváltozott arcvonásairól nem is beszélve.

Új Tiktok videójában ezúttal Baby Keem Vent című, meglehetősen agresszív számára tátog, miközben szőkített szemöldökkel és két oldalt fonott copfba fogott hajjal adja át magát a dalnak. Követői felfoghatták volna szimpla viccként is, de ők ehelyett messzemenő következtetéseket vontak le, és ismét megragadták az alkalmat, hogy egy életre leírhassák, majd módszeresen elküldjék nyugdíjba a pop királynőjét (elvégre, ha Madonnának ér kifejeznie magát, és megőrülni kicsit az interneten, az internet népe is úgy érezheti, jogosan vadulhat a kommentszekcióban). „Ez egyszerűen szörnyű! Mi történt az igazi Madonnával, akire ránézel, és azt mondod, wow, de gyönyörű vagy és tehetséges!!!" - fogalmazott az egyik, úgy tűnik örök életére kiábrándult követő.

Egy másik internetező, aki egykori bálványaként állította be az énekesnőt, elmondása szerint rajongott a zenéjéért és a kreativitásáért, most viszont sötétnek és aggasztónak írja le Madonna megmozdulásait. Míg egy újabb kommenten egyenesen Marilyn Mansonhoz hasonlítják, amitől szerintünk azért egyelőre elég távol áll.

Madonna nem fogja hagyni, hogy elfelejtsd őt

Madonnának is megvan a véleménye az őt támadókról

Az énekesnő részéről azonban nagyon is koncepció, hogy a lehető legtöbb platformon fejezi ki a szabadságát, és azt, hogy nem hajlandó elfeküdni a társadalom elvárásainak, különösen úgy, és nem érti a közvélemény képmutatását, tekintve, hogy mind a világ, mind a popipar jelentősen változott.

„Az elmúlt néhány évet azzal töltöttem, hogy szűk látókörű emberek interjúvoltak, akik megpróbáltak megszégyeníteni, amiért nőként felhatalmaztam magam erre. Boszorkánynak, eretneknek és ördögnek hívtak. Most Cardi B énekelhet erről a WAP című dalában, Kim Kardashian bármilyen magazin címlapján megjelenhet" - osztotta meg nemrég gondolatait az Instagramon, miközben Szex című nagysikerű könyvének 30. születésnapját ünnepelte. Szóval, kedves internet, tegyél magadnak egy szívességet, és minden alkalommal, amikor belekötnél valakibe, csinál néhány fekvőtámaszt vagy felülést, és fuss pár kilométert. Mert a gyűlölködéstől még senki nem lett sem szép, sem egészséges.

Rebellis dívák, egyesüljetek:

Ez is érdekelhet

Balogh Eleni is nagyban készül a ma esti GLAMOUR Women of the Year gálára

Balogh Eleni is nagyban készül a ma esti GLAMOUR Women of the Year gálára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói