18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Florence Pugh ismét áttetsző ruhában üzent a kis melleket kritizálóknak

Saját bevallása szerint meglepően mély a hangja, mi viszont határozottan a tehetségéért és a bátorságáért szeretjük annyira. Florence Pugh rendre bebizonyítja, hogy nem különösen hatják meg a kritikák. Na nem a szakmai kritikák, hiszen folyamatosan dicséretekkel halmozzák el, hanem a testét érintő, kéretlen, és főként férfiaktól érkező megjegyzések hagyják hidegen.

Florence Pugh nem enged az elveiből, ismét kiállt a kis mellű nőkért
Florence Pugh a divatot használja fel a kis mellek normalizálására
Fotó: Getty Images /John Phillips / Stringer

Florence Pugh 26 éves, már most megkerülhetetlen név a filmiparban, és ehhez egyedül a tehetségére volt szüksége. Annak, hogy úgy döntött, áttetsző ruhában lép a nyilvánosság elé, ráadásul az elmúlt időszakban másodjára, semmi köze a céltalan meztelenkedéshez, a címlap- és hatásvadász villantásokhoz, Pugh-nak ugyanis nincs szüksége rá, hogy ilyen típusú figyelem révén tűnjön ki. A társadalomnak viszont igenis szüksége van rá, hogy lazuljanak végre a női testtel kapcsolatos irreális elvárások, és ha valaki, akkor a színésznő ebben nagyon tudatos.

A kontextus kedvéért: Florence Pugh idén nyáron egy Barbie-pink, áttetsző ruhában vett részt a Valentino Haute Couture 2022-es és 2023-as őszi/téli divatbemutatóján, az internet pedig, miután szembesült Pugh mellméreteivel, pillanatok alatt szedte darabokra őt – és nem mellesleg tárgyiasította. A színésznő akkor nem fújt visszavonulót, sőt: hosszasan kifejtette álláspontját Instagram-oldalán, mit gondol a jelenségről.

„Nem ez az első alkalom, és biztosan nem is az utolsó, amikor egy nő idegenektől hallja, mi a helyzet a testével, és aggasztó, mennyire vulgáris tud lenni néhány férfi. Többen is agresszíven tudatni akarták velem, mennyire csalódottak az apró melleim miatt, vagy mennyire zavarban kellene érezni magam attól, hogy ilyen lapos a mellkasom.” Posztjában továbbá úgy fogalmazott, hogy ideje felnőni, jobban tisztelni a nőket, és persze egymás testét. „Sokkal könnyebb lesz így az élet, ígérem.”

„Tisztában vagyok a mellméretemmel, és nem félek tőle” – Florence Pugh visszavágott az őt kritizálóknak

Florence Pugh stílusosan Valentinóban érkezett a divatház 2023 tavaszi/nyári divatbemutatójának afterpartijára
Fotó: Getty Images/Pierre Suu

A tény, hogy a Valentino 2023 tavaszi/nyári bemutatója utáni partin ugyancsak áttetsző Valentinóban tündökölt, gyönyörűen alátámasztja: nem fúj visszavonulót, továbbra is mindent megtesz, hogy normalizálja a kis melleket, és bár trendek jönnek-mennek, az elvei maradnak. Az pedig, hogy negyedévvel az első bemutatót követő reakciók után eljutottunk odáig, hogy Pugh különösebb litánia nélkül osztotta meg a fotókat az Instagramon, a kommentszekciót pedig nem árasztották el a tárgyiasító, becsmérlő megjegyzések, egyértelmű győzelem a részéről.

Ha szívesen olvasnál még a színésznőről:

Ez is érdekelhet

„A nők újítók, okosak, erősek és sok mindenre képesek" - 2026-ra még több nő kap helyet a vezetőségekben

„A nők újítók, okosak, erősek és sok mindenre képesek" - 2026-ra még több nő kap helyet a vezetőségekben

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói