Katalin hercegné és Vilmos herceg egy kosárlabda-meccsen romantikázott

Katalin hercegné és Vilmos herceg három napot tölt Bostonban, az Earthshot díjátadó alkalmából. Szoros napirendjük mellett sikerült időt szánniuk arra, hogy egy randi keretében ellátogassanak a Celtics kosárlabda-meccsére.

Katalin hercegné és Harry herceg egy kosárlabdameccsen romantikáztak
Katalin hercegné és Vilmos herceg egy kosárlabdameccsen romantikáztak
Fotó: Pool/Getty Images

A házaspár nagy sportrajongó, korábbi nyilatkozataiban elmondták, hogy izgatottan várják, hogy találkozhassanak az amerikai néppel, amelyre nem is találhattak volna jobb alkalmat, mint egy kosárlabdameccsen való részvétel. Katalin hercegné és Vilmos herceg szinte sokkolta a rajongókat, amikor meglepetésszerűen megjelent a Boston Celtics és a Miami Heat szerda esti mérkőzésén.

Nagyon várták már, hogy ott lehessenek

Katalin hercegnét és Vilmos herceget Wycliffe „Wyc” Grousbeck, a Boston Celtics tulajdonosa fogadta. Az eseményen tiszteletét tette Maura Healey, Massachusetts kormányzója, valamint a Celtics legendája, Thomas “Satch” Sanders is.

A pár szerdán érkezett a városba egy háromnapos látogatásra, amely pénteken, az Earthshot-díj átadásával csúcsosodik majd ki. A díj célja, hogy támogassa azon emberek törekvéseit, akik a globális felmelegedés elleni megoldásokat kutatják és fejlesztik. Több forrás is megerősítette, hogy Katalin és Vilmos nagyon várták már, hogy találkozhassanak a rajongókkal, ahol most erre lehetőségük is adódott.

A házaspár kapcsolata irigylésre méltó, ugyanis azon túl, hogy mindig maximálisan eleget tesznek kötelezettségeiknek és a társadalmi ügyek élharcosai, arra is ügyelnek, hogy kapcsolatukat is ápolják; egymásra fordított minőségi idővel, kikapcsolódással és romantikával.

„A Nagymamám örök optimista volt”

2014 óta ez az első alkalom, hogy a pár az Egyesült Államokban tartózkodik. „Katalin és én nagyon örülünk, hogy visszatérhetünk ide és hálásak vagyunk Baker kormányzónak és Massachusetts first ladyjének, hogy ilyen meleg fogadtatásban részesítettek minket” – mondta Vilmos a bostoni városházán tartott beszédében, amelyben Erzsébet királynőről is megemlékezett.

„A nagymamám halála óta ez az első tengerentúli látogatásunk, és ez alkalomból szeretnék köszönetet mondani Massachusetts és különösen Boston lakosságának a néhai királynő előtti tiszteletadásért.”

Így folytatta: „A nagymamám örök optimista volt és én is az vagyok. Ezért hoztuk létre az Earthshot-díjat azzal a céllal, hogy egy valóban globális platformot hozzunk létre, amely reményt és optimizmust ébreszt bolygónk jövőjének megmentésében.”

Jöjjenek a nap friss hírei:

Ez is érdekelhet

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Ha április, akkor GLAMOUR-napok! Ezt érdemes tudni róla

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói