Videón, ahogy Meghan Markle őrülten bulizik Harry herceggel az esküvőjükön

Nagyot robbant a Netflix dokumentumfilm-sorozata, a Harry és Meghan, amely teljesen új megvilágításba helyezi a párról eddig kialakult képet. Az pedig már a bevezetőből kiderült, hogy az esküvőt mindketten egy hatalmas bulinak élték meg, amire bizonyítékunk is van!

Az esküvő egy hatalmas buliba torkollott
Az esküvő egy hatalmas buliba torkollott
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Meghan Markle és Harry herceg a róluk készült dokumentumfilm-sorozatban számos intim pillanatba engednek betekintést; többek között az esküvőjük legszebb emlékeit is megosztják. A Harry és Meghan című Netflix sorozat második felének szombaton megjelent új bevezető klipjében a pár nosztalgiázva mesél csodálatos táncukról, amelyre az esküvőjükön, 2018. május 19-én került sor.

Őrült egy buli volt

„Annyira szórakoztató volt. Csak forogtam, mint egy forgószél” – mondta Meghan Markle, visszaemlékezve arra a különleges pillanatra, amikor 2018 májusában Harry herceggel összekötötték az életüket. „Egyszerűen csak arra vágytam, hogy a zene és a táncunk is szórakoztató legyen” – osztotta meg Meghan.

A bevezető (amelyben hallhatjuk felcsendülni a Land of 1000 dances című dalt, amelyre táncoltak) képeket is tartalmaz Harry és Meghan pazar esküvői fogadásáról, amiből egyértelműen látszik, hogy a pár és a násznép is elképesztően nagyot bulizott. A Frogmore House-ban tartott privát eseményen Meghan egy elegáns Stella McCartney ruhában tündökölt, míg Harry a klasszikus szmoking mellett döntött.

Meghan a bevezetőben néhány sort el is énekel a dalból, majd így folytatja: „Ez volt az első táncunk. Nagyon jól szórakoztam”.

Meghan Markle-lel undorító dolgot tett a királyi család az esküvője előtt

Az esti fogadásnak III. Károly király adott otthont, amelyen a 200 fős, a családból és a legközelebbi barátokból álló násznép együtt ünnepelhetett a párral. Ezt megelőzte a meghitt esküvői szertartás, amelyre a windsori kastély Szent György-kápolnájában került sor. Harry herceg és Meghan Markle egy vicces beszédet is mondott, megköszönve ezzel vendégeik részvételt.

„Óriási buli volt, mindenki elengedte magát, felhőtlenül táncolt és istenien szórakozott” – mondta az alkalomról egy forrás a PEOPLE-nek.

Megannyi titok, amikről eddig nem tudtunk

Az új, hatrészes dokumentumfilmben Harry herceg és Meghan Markle a reflektorfényben zajló életük nagy hullámvölgyeiről mesél. Kapcsolatuk korai napjaitól kezdve az őket körülvevő intenzív médiafigyelem határozta meg az életüket, amelyről több bennfentes információt is elárulnak – van olyan köztük, amely már nyílt titok volt, míg más viszont teljesen új.

A projekt az Oscar-díjra jelölt rendezőtől, Liz Garbustól származik, akinek korábbi hírességekre fókuszáló dokumentumfilmjei közé tartozik a Love, Marilyn, a What Happened, Miss Simone? és a Becoming Cousteau.

A Harry és Meghan első fele már nézhető a Netflixen, a második fele pedig december 15-től lesz látható.

Légy naprakész legfrissebb sztárhíreinkből:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói