Olvadásveszély: Ryan Reynolds a kislányaitól kapott karkötőben lépett színpadra

Az egyik szemünk minden alkalommal sír, amikor valamilyen édes helyzetben látjuk Ryan Reynoldsot, hogy foglalt, a másik viszont nevet. Mint például most, amikor a tökéletes megjelenése alól kivillan a gyerekei által készített színes gyöngyös kis karkötője. Vigyázat, túl szép és igaz!

Ryan Reynolds a 2022-es PEOPLE'S CHOICE AWARDS-on
Ryan Reynolds a 2022-es PEOPLE'S CHOICE AWARDS-on
Fotó: Getty Images/Chris Polk/E! Entertainment/NBC

Ha valamit nagyon, és még annál is jobban értékelünk a toxikus maszkunilitás, vagyis a mérgező férfiasság epicentrumában, akkor azok az érzékeny, kedves és vicces férfiak, mint amilyen Ryan Reynolds is. Aki volt olyan laza, és nem vette a kislányai által készített színes karkötőjét a héten tartott People’s Choice Awardson, amit te is kiszúrhatsz a színész bal csuklóján.

Észreveszed Ryan Reynolds csuklóján a színes kis karkötőt, amit a kislányai készítettek neki?
Fotó: Getty Images/Chris Polk/E! Entertainment/NBC

Tökéletes kapcsolat nincs, de elég jó van

És az egészen biztosan Ryan Reynolds-é és Blake Lively-é, akik sztárpárokat (és civileket) megszégyenítő kitartással szeretik egymást évek óta. A páros egyébként még a katasztrofális Zöldlámpás című mozi forgatásán találkozott, aminek kizárólag annyi értelme volt, hogy Reynolds és Blavely egymásba szerettek – azonban csak 18 hónappal később kezdtek el találkozgatni, a színész elmondása szerint ráadásul barátokként mentek el egy páros randira. A többi pedig már legenda: 2012 szeptemberében összeházasodtak, majd megszületett első gyermekük, a most hét éves James is, akit további két kislány, Inez és Betty követett, most pedig napok kérdése, és megszületik a negyedik pici is.

Viccesek és szerencsések

Ryan Reynold természetesen pontosan tudja, milyen sokat köszönhet támogató háttérországának, amit a 2022-es People's Choice Awardson is volt szerencséje elmondani beszédében: „Blake és ti, lányok, vagytok a szívem, a reményem, a boldogságom. Tudom, sokat viccelődök azzal, hogy a családom kimerít, de valójában több erőt adtok, mint amennyit bármelyik férfi megérdemelne…” – mondta a színész. Néhány hete egyébként felesége, Blakey Lively okozott megható pillanatokat, amikor a 36. American Cinematheque Awardon egyszerre köszöntötte férjét vicces és megható beszéddel, amiben elképesztő munkabírását, humorát és hatalmas szívét is méltatta, nem mellesleg pedig mókásan megemlítette, hogy jó természetét főleg kanadai származásának és remek génjeinek köszönheti.

Blake Lively a leggyönyörűbb kismama, aki valaha vörös szőnyegre lépett

Kávé mellé friss és ropogós sztárhírek:

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói