Egy pillanatra halálra ijedtünk Millie Bobby Brown új fotójától

Ha valamire mindig számíthatsz, hát az Millie Bobby Brown karcos humora és troll énje, aki köszöni, már nem ragaszkodik ahhoz, hogy mindig a legjobb formáját mutassa. Különösen nem egy olyan fárasztó és nehéz év után, mint amilyen 2022 is volt - láthatóan a színésznőnek is.

Millie Bobby Brown hadat üzent a tökéletes fotóknak, és nem kér érte elnézést
Millie Bobby Brown hadat üzent a tökéletes fotóknak, és nem kér érte elnézést
Fotó: Getty Images/JC Olivera / Stringer

Semmibe nem kerül borzalmas fotót lőni magadról, de igazi komfortzónából való kilépés, hogy meg is oszd mondjuk a közösségi médiában, ahol a műfaj születése óta kizárólag minden a tökéletességről szól. Tökéletes fények, tökéletes szögek, tökéletes póz, és ha akad némi kivetnivaló a végeredményben, még mindig ott a jó öreg Photoshop. Kivéve, ha az illető olyan bátor és progresszív, mint Millie Bobby Brown.

Félreértés ne essék: a 18 éves színésznő Instagramja hemzseg a gyönyörű fotóktól, viszont egyike azon kevés hírességeknek, akik felelősséget vállaltak azért, hogy ne csak és kizárólag tökéletes formában és sminkben mutassa meg magát.

Most például Instagram-storyjában osztott meg egy igazi TGIF pillanatot, amihez bárki, de tényleg bárki képes kapcsolódni. A fotó ráadásul előnytelen szögből, vicces grimasszal, smink nélkül, pattanásos bőrrel készült, és igen, Millie Bobby Brown a lehető legnagyobb természetességgel vállalja, hogy ez is ő.

Millie Bobby Brown fotója tökéletesen tükrözi az év végi állapotunkat
Fotó: Instagram/Millie Bobby Brown

Pontosan tudja, hogy nagyon sok fiatal követi

Mióta berobbant a Stranger Things című sorozatnak köszönhetően, fiatal fiúk és lányok millióinak lett a példaképe. Egészen pontosan 60,1 millióan követik őt az Instagramon, míg bőrápolási márkáját 3,3 millióan. Mert igen, Millie Bobby Brown úgy döntött, megtanítja a Z generációt, milyen fontos, hogy már tizenévesen tudatos bőrápolók legyenek.

Millie Bobby Brown élete legmerészebb szettjében lépett a vörös szőnyegre

„Semmit sem tudok a bőrápolásról és a szépségről, ezért hoztam létre. (...) És téged is magammal viszlek erre az útra, hogy többet tudj meg a növényi anyagokról, szérumokról, zöldség és gyümölcskivonatokról. Ezek olyan dolgok, melyek mind fontosak a bőröd számára, de fogalmunk sincs róla, mert fiatalok vagyunk. (...) Többek kell tudnom ezekről a dolgokról, és a generációmnak is.”

Olvass még többet kedvencedről:

Ez is érdekelhet

Ha az Emily Párizsbant trash-nek érzed, nézd meg Párizs utcáit ezen a videón

Ha az Emily Párizsbant trash-nek érzed, nézd meg Párizs utcáit ezen a videón

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói