Jennifer Lopez romantikus szettjétől a lélegzetünk is eláll

Ahogy azt már Jennifer Lopeztől megszokhattuk, ezúttal is egy olyan szettben tündököl, amitől tényleg eldobjuk az agyunkat! Hihetetlen, de az 53 éves színész-énekesnő még mindig tud újat mutatni: nem csak Hollywood istennője, hanem egy hamisítatlan divatikon is.

Jennifer Lopez született stílusikon
Jennifer Lopez született stílusikon
Fotó: Getty Images/Amy Sussman/SHJ2019

Jennifer Lopez a legsokoldalúbb személyiség, aki valaha megfordult a show-bizniszben. Színésznő, énekesnő, táncos, üzletasszony, édesanya és nem mellesleg a divatvilág királynője. Lopez a Shotgun Wedding című, 2022. december 28-án debütáló filmjének promóciós körútján járt, ahol szebbnél szebb szettjeiben mutatta meg, hogy legalább 20 évet letagadhatna a korából. Új rózsaszín, álomszerű ruháját pedig egyszerűen imádjuk!

Sokszínű egyéniség

Jennifer Lopez színésztársa, Josh Duhamel társaságában promózza új filmjét, egy elképesztően vicces romcomot, ami romantikus esküvővel indul, de hatalmas túszdráma kerekedik belőle. A film Szingapúrban és Indonéziában tavaly december 28-án jelent meg, az Amazon Prime Video műsorkínálatába pedig január 27-én érkezik. Sem poénokból, sem pedig nevetésből nem lesz hiány.

Lopez hozzá méltóan a promóciós körútra is rendkívül stílusosan érkezett. A napokban osztotta meg Instagram oldalán azokat a fotókat, amelyeken egy Magda Butrym miniruhában láthatjuk, melynek különlegessége a szintén rózsaszínben pompázó, virágos dísz. Megjelenését egy hozzá tökéletesen passzoló Femme Los Angeles cipővel, valamint egy szintén rózsaszín trench kabátattal és Coach pénztárcával tette teljessé, amelyre azért fektetett nagy hangsúlyt, mert 2019 óta a New York-i divatház globális márkanagykövete. Egy kifinomult, elegáns és romantikus összképet láthatunk.

Imádjuk a szellemességét

Lopez a kép leírásában pedig stílusosan a 2004-es, rajongásig imádott tinifilmből, a Bajos csajokból idézett: „On Wednesdays we wear pink”, azaz: „Szerdánként rózsaszínt viselünk”. Egy másik alkalommal pedig a 2023-as tavaszi/nyári Michael Kors kollekcióból származó fehér nadrágkosztümben mutatja meg időtlen szépségét.

Kerülj képbe a legfrissebb sztárhírekkel:

Ez is érdekelhet

7 módszer, ami életben tartja a szenvedélyt - akkor is, ha már régóta együtt vagytok

7 módszer, ami életben tartja a szenvedélyt - akkor is, ha már régóta együtt vagytok

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói