Jó, de ki az a Julia Fox, akiről mindenki beszél?

2022.április.3.

Julia Fox neve villámsebességgel söpört végig az interneten, amikor kiderült, hogy Kanye Westtel randizik.

Jó, de ki az a Julia Fox, akiről mindenki beszél?
Fotó: Gettyimages.com

A fellángolás már elmúlt, néhány hét után szakítottak, de Julia Fox népszerűsége nem csökkent. Ha TikTokozol, biztosan tudod, hogy senki más nem tudja olyan hangsúllyal kimondani, hogy Uncut Gems, mint ő!

Finoman fogalmazva látványos, szemhangsúlyos sminket visel az esetek többségében, amit ő maga készít, nem is akárhogyan:

A Vanity Fair party-n sem hétköznapi szettet viselt, egy kéz szorongatta a nyakát, de a legdurvább, hogy emberi hajból készült táskát vitt magával. A poén, hogy az akár Kim Kardashian haja is lehetne:

Sokan azt gondolják, Julia nem ebben a dimenzióban létezik, és igazából jól is teszi!

Julia Fox vagány, lelazult stílusának köszönhetően visszafordíthatatlanul mémmé vált. De mit is kell tudni a színésznőről, akiről most mindenki beszél?

Egyedülálló anya

Julia Fox sokszor beszél az egyedülálló anyák életéről, hiszen ő maga is az. Van egy egyéves fia, akit Valentinonak hívnak. Fia 2021 januárjában született, ekkor még Julia és exférje, Peter Artemiev egy párt alkottak. Fia első születésnapján Fox ezt írta az Instagramon: „A legnagyobb teljesítményem. Az én remekművem. Nem érdemellek meg téged, de valahogy itt vagyunk, és megígérem, hogy feltétel nélkül szeretlek, és elfogadlak olyannak, amilyen vagy."

Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems)

Julia Fox Adam Sandler szeretőjét és asszisztensét alakította a Csiszolatlan gyémánt című filmben. Ez volt az a szerep, ami áttörést hozott a 32 éves színésznő számára. Julia úgy gondolja, ő volt a rendező, Josh Safdie múzsája.

Fotó: Gettyimages.com

Olaszországban született

Julia Fox Milánóban született 1990. február 2-án. Édesapja olasz, édesanyja amerikai származású. Hatéves korában költöztek New York-ba.

Elvont művész

Julia Fox egyszer rendezett egy kiállítást, ahol a halállal és más tabukkal foglalkozó munkáit mutatta be. Ebben eddig nincs is semmi bizarr, viszont a művész úgy gondolta, néhány festményt saját vérével fest meg.

Úgy fogalmazott: „Azt akartam, hogy a kiállítás a lehető leghitelesebb és legszemélyesebb legyen. Fecskendővel kiszívtam a vérem, és azzal festettem a selyemre. Nem volt olyan kellemetlen, mint amilyennek tűnik.”

A kiállítás a „R.I.P. Julia Fox” nevet viselte.

Fotó: Gettyimages.com

Anna Nicole Smith stílusa ihlette

Julia Fox stílusa rengeteget fejlődött az évek során. Saját bevallása szerint a 90-es évek ikonja, Anna Nicole Smith inspirálja. Egy interjúban elmesélte, hogy főleg Smith polgárpukkasztó szettjei keltették fel az érdeklődését, majd teljesen magával ragadta a stílusa. Imádja, hogy Anna Nicole Smith soha nem kért mások véleményéből, mindig önmagát adta. Szerinte ez volt a legvonzóbb benne.

Fotó: Gettyimages.com

Újabb nagy dobásra készül

Julia következő főszerepében a hollywoodi fodrászlegendát, Carrie White-ot fogja életre kelteni. White sikerkönyve, az Upper Cut: Highlights of My Hairdressing Life alapján készül a film, amelyet Susan McMartin forgatókönyvíró adaptált. A film megörökíti a fodrászt fénykorában és persze a hollywoodi szaftos pletykákból sem lesz hiány.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját